Slik feilsøker Electric Car Windows

Elektriske bilvinduene er praktisk å bruke. Med bare et trykk på en knapp, kan du betjene dine vinduer med letthet. Når noe går galt med elektrisk bil vinduer, kan det være frustrerende når du prøver å finne ut en løsning. Noen av de vanligste problemene med disse typer vinduer kan identifiseres med noen feilsøkingstrinn. På kort tid, vil du ha muligheten til å drive din vinduer uten å måtte bruke penger på dyre reparasjoner du er i stand til å gjøre selv. Du trenger
skrutrekker
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk sikringen for å se om det er blåst hvis den elektriske vinduet ikke vil flytte. Vanligvis, hvis bare én side av bilvinduet har problemet, er sikringen greit. Sjekk bilens manual for instruksjoner om hvordan å skifte sikring eller ta bilen til et verksted.
2

Sjekk en stygg vindu bryter. Fjern vinduet bryteren fra panelet av bildøra. Sett inn en liten skrutrekker med flatt tips under utløsetappene for bryterne. Snu bilen nøkkelen til "ON" posisjon og bruke et voltmeter for å teste vinduet bryteren.
3

Smør sporing på bilens vindu sporing hvis når du åpner vinduet den beveger seg sakte. Du må fjerne dørpanelet for å smøre sporene. Sjekk bilens håndbok for detaljerte instruksjoner.
4

Bruk en spenning meter for å teste for riktig spenning for kraften vinduet motor plugg. Hvis det er for lite spenning, vil det føre til vinduet for å bevege seg sakte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65631.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer