Slik Clear sjekke motoren lys i bilen

Hvis Check Engine lys i bilen lyser, kan det være lurt å fjerne innstillingene for å sikre at det ikke var en feiltolking. Du kan gjøre dette selv hvis bilen er en 1996-modell eller nyere med en Onboard Diagnostics II (OBD-II) kode skanner. Du kan kjøpe en av disse enhetene på nettet eller på en auto deler butikken for så lite som 30 dollar. Dyrere forbrukeren grade de kan koste i overkant av 100 kr. Når du har en, er det ganske enkelt å fjerne Check Engine lys. Du trenger
1996 modell bil eller nyere
OBD-II scanneutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen, men ikke tenningen. Lysene bør radio, strøm sluser og vinduer alle arbeide.
2

Finn OBD-II kontakt. Det er vanligvis plassert under dashbordet på førersiden av bilen.
3

Koble OBD-II scanner med kontakten. Trykk på Les-knappen på skanneren og vent til det å vise en femsifret kode. Det første sifferet er et brev etterfulgt av fire tall.
4

Record koden slik at du kan finne ut hvorfor check engine lampen lyser. Du kan krysse referanse det med en kode arket som følger med OBD-II scanner eller slå opp koden online.
5

velg Slett fra skanneren menyen. Skanneren må være koblet til kontakten for det å fjerne Check Engine lesing fra bilen. Check engine lyset kommer på igjen etter at bilen har vært kjørt et par ganger hvis det fortsatt er noe galt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65632.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer