Lekker Frostvæske Etter en endret Water Pump på 2000 Chevy Blazer

The Blazer debuterte i 1969 modell år som en full-sized SUV. I 1983 - et år etter at S-10 debuterte - Chevrolet sluppet en mellomstor SUV: S-10 Blazer. Blazer og S-10 Blazer fortsatte side-by-side til 1995 årsmodell, som var året da Chevrolet droppet "S-10" fra den mellomstore Blazer og endret full størrelse Blazer navn til Tahoe. Det er fem mulige årsaker til en lekkasje etter du har byttet vannpumpe på 2000 Blazer sin 4,3-liters motor. Dirty Mating Overflater

On viktig skritt at noen uerfarne gjør-det-selv-mekanikere kan overse er rengjøring anleggsflaten mellom motorblokken og vannpumpen: Før montering av vannpumpe på 2000 Blazer , må du skrape vannpumpen anleggsflaten på motorblokken med en plast skrape, deretter tørke det av med en ren, lofri klut.
p Dette eliminerer eventuelle rester av den gamle pakningen og eventuell skitt som kan være stede på anleggsflaten. Hvis skitt, rusk eller små biter av pakningen igjen på anleggsflaten, vil det vanligvis resultere i en lekkasje, som de vil bryte forseglingen av vannpumpe pakning.
Feil Torque

2000 Blazer er vann pumpe krever at du trekk til vannpumpe bolter til 30 fot-pounds. Under-boltene er strammet til ikke tillater at pakningen tetter mellom vannpumpen og motorblokken. Over-stramme vannpumpe bolter kan føre til sprekker i pakningen, slik at kjølevæsken å lekke. Overstramming kan også resultere i vannet pumpehuset til å sprekke, og dermed skape en lekkasje.
Bolt Seepage

vannpumpe bolt tråder inne i 2000 Blazer er motorblokk sakte strekke seg over tid, og kan tillate kjølevæsken å sive gjennom gapet mellom bolt tråder og trådene i motorblokken. Av denne grunn, anbefaler Chevrolet bruke et lag med RTV silikon på vannpumpen boltene før du strammer dem. Som silikon tørker, sel det hull mellom gjengene.
Slangetilkoblingssett
p Det er tre slanger som kobles til 2000 Blazer vann-pumpe. Slangeklemmer forsegle enden av hver slange til pumpen. Hvis du installerer svake eller ødelagte klemmer, eller ikke stramme dem skikkelig, kan kjølevæske sakte siver fra slutten av slangene, noe som resulterer i en kjølevæske lekkasje.
Glemt pakning
< p> 2000 Blazer er vann pumpe krever totalt tre pakninger for å forsegle den. Det er to pakninger som tetter den fra motor til pumpe anleggsflaten, og en pakning som tetter den vann-pumpens støtteplate. Hvis du glemmer å installere ett eller flere av pakningene, vil Blazer lekke kjølevæske raskt.

På de fleste ettermarkedet vannpumper, installerer produsenten backing plate pakningen før du sender det til leverandørene. Av denne grunn, du vanligvis ikke trenger å installere denne pakningen.
Water Pump Failure

erstatning vannpumpe for 2000 Blazer gjennomgår en rekke tester av kvaliteten inspektører for å sikre utstyret fungerer. Dessverre, med noe menneske-styrt prosess, er det sjanse for menneskelige feil. Hvis en inspektør savner en feil kastet vann pumpehuset, eller andre defekter, kan det mislykkes så snart du installere det og kjøre motoren for første gang. De fleste nye vannpumper har en garanti mot disse typer feil, så du kan sannsynligvis returnere den til leverandøren for en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68288.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer