Hvordan oppdage en Battery Drain på en traktor

Akkurat som en vanlig bil, bruker traktoren ut batteriet for å produsere og lagre elektrisk energi til å drive de ulike elektriske kretser. Overtid, ledninger, kontakter og komponenter i disse kretsene slites ut og kan forårsake en myriade av funksjonsfeil, inkludert tilfeldige forbindelser. Selv med tenningen, kan en løs elektrisk ledning omdirigere batteriets lade og tømme det over natten. Men du kan feilsøke batteriet ved hjelp av et enkelt verktøy for å oppdage en mulig avløp i traktoren. Du trenger
Wrench
Batteri innlegg rengjøring verktøyet
Test lys
Vis flere instruksjoner
en

Løsne jord (svart) batterikabelen med en skiftenøkkel.
2

Rengjør batteriet innlegg og terminalen på batteriet kabel med et batteri post-rengjøring verktøyet, hvis det er nødvendig.
3

Få testen lys ut av verktøykassen. Dette lyset ligner en isøks med en klar håndtak og en liten lyspære inni håndtaket. En wire kobles til lyspære gjennom toppen av håndtaket og er utstyrt med en alligator klipp i den andre enden.
4

Koble alligator klipp på test-lys ledningen til kontakten på batterikabelen du bare frakoblet.
5

Touch testen lyset plukke til bakken batteriet innlegget. Hvis testen lyset ikke lyser eller lyser, er det ingen avløp i batteriet. Hvis testen lyser eller lyser, har du oppdaget en batteriet tappes i traktoren.
6

Finn wire eller komponent som forårsaker avløpet ved å la testen lyset koblet til batteriet kabel og innlegg. Koble fra og koble komponenter og ledninger - dynamo, tenningslåsen, solenoid - én om gangen inntil testen slukkes. Undersøke krets med wire eller komponent som forårsaket test lys for å gå ut for å finne feilen eller ta din traktor til service for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67980.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer