Dodge Neon Automatic Transmission Feilsøking

Den automatiske overføring av din Dodge Neon kan begynne å lage en høy klynking eller skrapelyd. Du må utføre noen feilsøkingstrinn for å rette det opp. En sentral processing unit kjent som drivverket kontroll modul, eller PCM, støtter automatisk kraftoverføring av din Dodge Neon, fungerer som en del av den Onboard Diagnostic System. Den vil varsle deg når det er et problem, se etter indikatorlampen å blinke på når sendingen din feil. Utføre de anbefalte vedlikehold trinnene vil bidra til å sikre din girkasse fungerer ordentlig. Du trenger
Filter
Transmission fluid
PCM feilkode
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk nivået på overføring væske ved hjelp av peilepinnen . Vær sikker på at overføring væske reservoaret er minst halvfull. Sjekk også tilstanden til overføring filter. Bytt om nødvendig.
2

Dekk bremsen og starte tenningen samtidig la giret i "Park". La bilen gå på tomgang før du tar en kort kjøretur på motorveien. Hvis du ikke fikk lov til å flytte utstyr fra "Park", da blir du nødt til å be en mekaniker til å sjekke girvelgeren kabel og sperre magnetventil.
3

Hold jevn hastighet mens på motorveien. Hold deg i høyre felt. Hvis du oppdager at utstyret slips eller fades inn og ut mens du bruker din Neon i en jevn fart, så du må sjekke at friksjonen materiale på overføring clutch plater ikke har slitt ut. Bytt plater hvis nødvendig.
4

Lag en tur til å gå ut av motorveien. Hvis du hører lyder eller overføring er ikke skifte ut av den første gear, så du må skifte sikringer på PCM, kjøretøyets hastighet sensor, eller andre gir kontroll solenoid.
5

La bilen på tomgang, noe som gjør at drevet er igjen i "Park". Sjekk pannen under bilen for lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje, må du be en mekaniker til å reparere drivakselen segl, inngående aksel segl, og pan pakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66938.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer