Symptomer på en Defekt katalysator i en Subaru Legacy

Katalysatoren er en av de viktigste utslipp oppfinnelser for bil. Det renser forurensende stoffer fra eksosen ved å filtrere hydrokarboner og karbonmonoksid, noe som reduserer bilens miljøpåvirkning og sikre at biler kjører så rent som mulig. Når en katalysator mislykkes, kan det ha en alvorlig innvirkning på bilens motorytelse og er ofte et symptom på andre problemer som skjer med bilen. Overoppheting Engine

plugget katalysator begynner å overopphetes bilens motor. Den plug vanligvis resultater fra tennplugger som er feiltenning eller en brent-up eksos ventil som har mistet oppdemming og lekker ubrent drivstoff i eksos og forbrenningskammer. Eksosmanifolden vises røde eller glødende som følge av varme-relaterte spørsmål, og motorens temperatur vil pigge raskt, noe som gjør bilen ubrukelig.
Lokomotivet som Burns Oil

En motor som brenner olje kan bidra til katalysator svikt ved å forårsake en opphoping av skadelige kjemikalier. Fosfor vil begynne å bygge seg opp i omdanneren grunn av feil brent motorolje, som vil forurense katalysatoren og holde den fra avfyring skal. Sjåføren vil merke treg akselerasjon og lave eksosutslipp som følge av kjemisk oppbygging i omformer.
Overdreven strømtap

Fouled eller plugget omformere vil påvirke måten motoren håndterer behandlet drivstoff fra forbrenning. Som et resultat, når motoren er kallet av føreren for å gi mer kraft (trykk på gasspedalen), vil den slite for å få fart, ofte katodeforstøvning og stalling. Overskuddet av avfallet ikke i stand til å bli behandlet gjennom konverteren vil bidra til andre problemer med motoren, slik som tennpluggen begroing. Dette vil også påvirke drivstofføkonomi som omformer er i stand til å håndtere utslipp effektivt og vil ofte trekke unspent drivstoff gjennom sine filtre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64745.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer