Slik feilsøker en båt Trailer Brake

Tilhengerbremser bevise sin verdi når trailer vekter overskrid 3,000 pounds. Noen stater krever tilhengerbremser på tandem aksel, tilhengere som veier så lite som 1000 pounds. Gode ​​fungerende båt tilhengerbremser unngå ulykker ved å ta stress og treghet ved slep kjøretøy, slik at begge kjøretøyene kan avta til en rimelig stopp i trygg avstand. Elektrisk og surge bremsene kan bli funnet på båthengere. Båthengere tåle hyppig nedsenking i vann, utlån ytterligere problemer i systemet. Feilsøking båt tilhengerbremser krever en prosess med eliminering og noen grunnleggende verktøy. Du trenger:
Trailer brukerhåndboken
Penn og papir
Magnetkompass
Assistant
Laser temperatursensor, Elektrisk kontakt spray
Tire skiftenøkkel
Trailer gulv jack
Heavy-duty bukker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Tow tilhengeren rundt i byen for tretti minutter eller så, og gjøre mange, faste stoppesteder. Etter at du har gjort ditt siste stopp tilnærming en av tilhengerens hjul og peke en laser temperaturføler på utsiden av felgen og lage et notat for temperaturen med penn og papir.
2

Move fort til den andre akselen og registrere temperaturen. Hvis tilhengeren har en tandem aksel oppsett, spille inn alle temperaturer for alle hjulene. Hvis noen hjul registrerer 70 grader Fahrenheit lavere enn de andre, betyr det at hjulet bremser ikke har tatt kontakt og det har oppstått feil.
3

Hold en vanlig lomme kompass ved siden av utenfor kanten av hjulet nær navet plassering. Har en assistent push i manuell stopp-knappen på bremsen kontrolleren, inne i førerhuset. Se kompassnålen for bevegelse. Nålen vil svinge mot hjulet hvis de elektriske magneter inne i bremsen forsamlingen fungere skikkelig. Hvis ingen magnetisk signal vises, spore ledningen tilbake til selen og sjekke og rengjøre tilkoblinger.
4

Se etter alarmsnoren eller kjede koble mellom slep og tilhengeren rammen. Den nødsutkoblingen tjener til å bryte den elektriske kretsen i bremsesystemet, bør slepefarkost atskilt fra tilhengeren. Utilsiktet kobler eller løse forbindelser vil føre til at bremsene for å aktivere og stoppe trailer. Rengjør stikkontakt med elektrisk kontakt spray og sett den godt inn i ledningen jack.
5

Finn ut om du har surge bremser, ved å henvise til brukerhåndboken. Finn surge coupler montert på tilhengeren tungen, den består av en master brems sylinder og en kobling arm som kobles til master sylinder ventilløfteren. Skru av master sylinderen cap og sjekk bremsevæske nivå. Det må være full. Aktiver kobling for hånd, skyve den frem og tilbake. Sjekk om sammenhengen presser master sylinder ventilløfteren, og at push rod har motstand press.
6

Bruk et dekk fastnøkkel til å løsne hjulmuttere på det ene hjulet, men ikke fjerne dem. Bruk en trailer gulv jack å løfte bilen og plassere to heavy-duty bukker under rammen, på innsiden og utsiden av hjulet. Fullfør fjerne lug nuts med dekk fastnøkkel. Bruk tang til å fjerne hub støvhette og splinten holder kronemutter på spindelen. Skru kronemutteren med en stikkontakt.
7

Fjern trommelen fra akselen hub. Inspisere alle hold-ned og returnere fjærer for korrosjon, forvrengning og riktig plassering på deres lagertappene. Ødelagt eller strukket fjærene må skiftes ut. Sjekk skoen fôr, noe som gjør at det ikke har slitt ned forbi nagler. Bytt tynt fôr. Se etter lekkasjer på hjulet sylinder ved å trekke tilbake de støv støvler. Lekkasjer tyder på slitte sylinder stempler og kopper.
8

Bruk tang til å gripe og flytte hjulet sylinder stempel stenger i og ut av sylindere. De skal bevege seg med trykk, og bør ikke fryses på plass. Skyv toppen av bremseskoene sammen og komprimere stengene innover. Begge bremseskoene skal bevege seg innover og våren utover. Fjern alle hjulene og sjekke de interne bremsedeler på denne måten. Erstatte eventuelle våren, bremse sko, hjul sylinder eller beholde klipp som vises ødelagt eller defekt.
9

Se i bruksanvisningen for riktig fot-pounds av dreiemoment som kreves for dine hjul. Sett lug nuts på hjulene og tettsittende dem tett med dekk jern. Løft trailer med gulvet jack og ta ut jack stands. Bruk en momentnøkkel til å stramme hjulene til produsentens spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67672.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer