Hvordan diagnostisere bilbatteri Trouble

Har du problemer med bilen din batteri? Ikke stress det for mye. Vanligvis er en funksjonsfeil batteri ganske enkelt å diagnostisere, selv for de med begrenset mekanisk evne. Hvis problemet eksisterer bare på batteriet, varierer løsningen fra opplading til erstatning. Til syvende og sist, kan du kontrollere batteristatusen ved hjelp av noen enkle verktøy som kan kjøpes noe automotive supply butikken. Også, hvis det er nødvendig, kan du skifte batteri på egen hånd, og dermed spare deg selv en dyr tur til mekaniker. Du trenger
Voltmeter
Batterilader
Post-og terminal rengjøring verktøy eller liten stålbørste
Destillert vann (for standard-duty batterier bare)
Vis flere instruksjoner
Basic Batteri Diagnostics
en

Slå av alle bilens tilbehør, inkludert radio og lys, og forsøk å starte motoren. Hvis motoren høres sterk, men rett og slett ikke klarer å brann, er batteriet ditt fine. Vær forsiktig, men ikke til å fortsette å prøve å starte bilen, da det vil etter hvert tappes batteriet. Hvis motoren høres svak, sakte fades eller ikke gjør noe i det hele tatt, så sjansene er batteriet er dødt.
2

Slå frontlysene på uten å prøve å starte bilen. Gå utenfor og undersøke frontlykter. Hvis lysene er sterke, er batteriet ladet. Hvis imidlertid lysene er dempet eller ikke fungerer, ligger problemet med batteriet.
3

Åpne panseret på bilen din, og fjern eventuelle skjold fra batteriet. Deretter undersøker batteriet. Spesielt se på batteriets terminaler. Korroderte eller skitne terminaler er sikker på å forårsake batteri problemer. Bruk et innlegg og terminal rengjøring verktøyet eller liten stålbørste til å rengjøre terminalene. Du må kanskje løsne batterikablene for å gjøre dette riktig. Sørg også for at batterikablene er forsvarlig festet til stolpene.
4

Sjekk væskenivået i batteriet (for standard-duty batterier bare). Hvis du eier et vedlikeholdsfritt batteri, rett og slett hoppe over dette trinnet. Lirke dekslene på toppen av batteriet, og ser inn i cellene. Bør bare plater i batteriet, samt væske. Legg destillert vann til cellen om nødvendig. Fyll på med destillert vann til å dekke platene (se Ref. 1). Bruk kun destillert vann, som vann fra springen vil fremme korrosjon.
Ved hjelp av et voltmeter å diagnostisere Batteri Troubles
5

Fjern alle vakter som dekker batteriet og dobbeltsjekke for å sikre at tenningslåsen og alt tilbehør er slått av.
6

Sjekk din voltmeter for å sikre den er satt til 12 volt (noen voltmetere har flere innstillinger) og koble den positive sonde til batteriets plusspol. Deretter kobles den negative probe til den negative terminalen. Pass på at sondene har en god forbindelse til batteriet.
7

Les skjermen på voltmeter din. En arbeidsgruppe batteriet med et fulladet skal vise en lesning av 12.5 til 12.8 volt (Se Ref. 2).
8

Lad batteriet hvis du ser en lesning av 12.45 eller lavere. En lesning av 12.45 indikerer at batteriet bare har en 75-prosent lading. Hvis du ser en lesning av 12.24, er batteriet mindre enn 50 prosent ladet (se Ref. 3). Dermed vil ladetid variere etter hvor dårlig batteriet utladet. Hvis batteriet avløp igjen, uten å ha blitt brukt i bilen, så den trenger en erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64918.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer