Belte Støy i en Toyota Highlander

Toyota anbefaler at Highlander eiere endre timing belte på eller rundt 90.000 miles. Dette kan være en kostbar reparasjon, men det er langt mindre kostnadskrevende enn å reparere skaden som ville skje med motoren hvis Registerreim blakk. Mens noen støy er normalt fra en timing belte, kan lytte til motoren din hjelpe deg å unngå unødig skade. Årsaker til Belt Noise

Highlander Registerreim har små hull i den, akkurat som hullene i beltet som du bærer. Tenner inn i sporene og Avslutt så beltet svinger, og hver gang en tann åpner eller lukker beltet, skaper bevegelse lufttrykk en støy.

Over tid, støy at Highlander belte gjør vil trolig endre seg. Som beltet aldre, vil det utvikle sprekker på grunn av retningsknappene vibrasjoner som går gjennom den. Trinsene som slår beltet vil også flytte på grunn av motorens vibrasjoner. Dette vil føre til friksjon som belte og skivene kommer i tettere kontakt enn de hadde da bilen var ny.
Tension

Over tid, din Highlander Registerreim kan mister sin korrekte spenning, som kan føre til skrikende lyder. Ha en mekaniker sjekke beltet er spenningen: Er beltet for løst, vil det slites ut fortere, hvis beltet er for stramt, vil de komponentene som den kjører rundt får mer stress enn de burde, også fører til overflødig slitasje.
Mistilpasning

Feilaktig innretting vil vanligvis resultere i et belte som squeals eller kvitring. Forskyvning fører til ekstra friksjon mellom beltet og trinser, noe som vil øke slitasjen på at beltet erfaringer. En mekaniker kan justere stasjoner for deg og holde beltet fra seg ut for tidlig.
Skader
p Hvis beltet pauser, vil motoren stoppe og vil ikke starte igjen . Hvis Highlander stempler og ventiler ikke har tilstrekkelig avstand, kan det hende at motorens ventiler påført varig skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66757.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer