Hvor å Test en temperatur senderenheten

Temperaturen senderenheten mer riktig kjent som en temperatursensor, er en av de viktigste sensorene i bilen. Det er den sensoren som forteller datamaskinen når motoren er varmet opp tilstrekkelig for at datamaskinen skal ta hensyn til de mange andre sensorene på motoren og eksos. En kald motor vil datamaskinen være i lukket sløyfe-modus, en feil temperatursensor vil føre til at datamaskinen til å forlate styrekretsene i denne lukket sløyfe, forårsaker dårlig ytelse, potensial steiling og dårlig gass kjørelengde. Du trenger
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Koble kontakten fra kjølevæske temperatur sensor (temperatur sending unit). Mål motstanden over terminalen pinnene med et digitalt multimeter og skrive denne verdien ned. Gjør dette før du kjører motoren, må det være kaldt for denne testen.
2

Koble kontakten til sensoren. Start motoren og la den varmes opp i to minutter.
3

Koble kontakten fra sensoren igjen. Mål motstanden over terminalen pinnene igjen.
4

Bestem forskjellen i de to målingene. Hvis det ikke er minst 200 ohm forskjellen i de to målingene sensoren er skitne eller defekte.
5

Fjern sensoren fra motoren hvis ohm lesing er for lavt. Rengjøre sensoren, fjerne eventuelle innskudd, og gjenta testen. En annen lav avlesning indikerer at sensoren er defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64746.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer