Hvordan å stoppe en lekkasje i en Automatic Transmission

Lekkasjer er bare ett av mange spørsmål som manifesterer seg på automatiske girkasser. Disse lekkasjene vanligvis varierer fra veldig små og langsomme lekkasjer til store utslipp som setter folk ut overføringen selv. Selv de minste lekkasjer i overføringen kan vise til mer alvorlige problemer som bør tas vare på så snart som mulig. Skifte enkelte pakninger og linjer kan bidra til å stoppe noen lekkasjer, men de større lekkasjer kan kreve en tur til garasjen for å reparere. Instruksjoner
en

Bestem alvorlighetsgraden av lekkasjen og hvor det lekker væske fra. Legg ned store plater av papp eller hvit plakat papir på bakken under overføringen og la bilen sitte mens du kjører. Observere hvor lekkasjen kommer fra og hvor mye som lekker ut. Dette vil bidra til å finne hvor lekkasjen er og bestemme hvilke tiltak som er nødvendig for å løse problemet.
2

Kontroller pakningen på overføring pan. Denne pakningen kan mislykkes på grunn av alder og slitasje. Bytt ut pakningen etter behov og stram boltene på overføring pan å sikre at væsken ikke lekker ut.
3

Skru overføring flytende linjer. I mange tilfeller kan rust og korrosjon spise unna på linjene og la overføring væske å lekke ut.
4

Legg en flaske overføring stop-lekkasje. Følg instruksjonene på stop-lekkasje flaske og tilsett væske inn i sendingen. Dette tiltaket bør betraktes som en midlertidig løsning slik at bilen kan bli tatt til en garasje for videre inspeksjon og reparasjon.
5

Ta bilen til en sertifisert bil verksted for ytterligere reparasjoner. Lekkasjen kan være forårsaket av en indre tetning som krever demontering av overføringen å løse. En erfaren mekaniker er best kvalifisert for denne komplekse oppgaven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66758.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer