Slik feilsøker en Standard Transmission

En standard girkasse fungerer litt annerledes enn en automatisk girkasse. Standard girkasse bruker en clutch mekanisme som drives manuelt, slik at du kan velge utstyret du ønsker overføring til å operere i. Mange problemer med overføringen faktisk kommer med clutchen. Andre, mer alvorlige problemer er vanligvis på grunn av feil bruk av overføring eller en design feil. Du trenger:
Shop fille
Transmission olje (om nødvendig)
trakt (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Start kjøretøyet og forsøke å sette bilen inn første gir. Hvis du opplever noen knaser lyder mens du gjør dette (eller når du flytter inn noen tannhjul mens du kjører), betyr det at clutchen ikke er helt frikoblet, og du er sliping tennene på overføring tannhjul. Dette er selvsagt ikke bra. Clutchen må justeres av en profesjonell mekaniker.
2

Sjekk overføring væske. Dette er en av de vanligste årsaker til hva som synes å være en sviktende eller feil overføring. Trekk opp peilepinnen av overføringen filler halsen og tørke det av med en butikk fille. Sett peilepinnen tilbake i filler halsen helt til den når bunnen, deretter fjerne den igjen. Kontroller oljenivået. Den skal være mellom øvre og nedre merker på enden av staven. Hvis det ikke er det, tilsett mer væske til overføring ved hjelp av en trakt og frisk girolje.
3

Sjekk om bilen glir ut av utstyret mens du kjører den. Hvis du synes det er vanskelig å holde seg i gir mens du kjører, er det sannsynligvis fordi clutch platen er slipping av svinghjulet og slik at motor og girkasse er midlertidig bli frakoblet. For å fikse dette, må du ha clutch platen og montering erstattet og svinghjul kom til rette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64356.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer