Problemet med automatiske skyvedører på en Toyota Sienna

The Toyota Sienna er en av de mest populære minivans bygget og solgt for det amerikanske markedet. For det meste Sienna har klart å unngå pålitelighet og kvalitet problemer som påvirker noen konkurrerende modeller, men eierne har uttrykt sine klager om bilens automatiske skyvedører, som har vært kjent for ikke å fungere ordentlig. Problemer

Blant de problemer rapportert av eierne om deres Toyota Sienna automatisk skyvedører som for øvrig er passasjer dører og kan være betenkelig for familier med små barn, er følgende: en

Skyvedør ikke klarer å åpne. Eiere rapporterer at skyvedører ikke vil åpne. Sjekk døren for hindringer for å utelukke noe som kan bli kilt opp mot døren for å hindre den fra å bli åpnet. Undersøke kabelen og motor slår døren, bytte ut defekte deler. I tillegg, hvis din Toyota Sienna er fortsatt under garantien, har din forhandler verksted gjøre reparasjonen.

Skyvedør vil ikke lukkes helt. Sjekk Sienna batteri for å sikre at alle tilkoblinger er tette og ren; fjerne korrosjon stede. Hvis batteriet er gammel, erstatte den. Batteriet har kanskje ikke nok strøm til å lukke døren, men hvis batteriet er i orden, kan motoren slår døren være utslitt eller en kabel kan bli brutt. Bytt ut defekte deler.
Resolusjoner

Til dags dato har Toyota ikke utstedt en tilbakekalling for Sienna, selv om noen eiere har rapportert at automaker har utstedt teknisk service bulletiner ( TSB) for de automatiske skyvedører. En TSB er effektivt en skjult tilbakekalling, noe som betyr at Toyota forsøker å håndtere problemet internt. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for å få hjelp. Sjekk NHTSA hjemmeside for oppdatert tilbakekalling informasjon.
Tips
p Hvis problemet vedvarer, bør du vurdere å konvertere automatiske skyvedører til manuelle dører som reparasjon regninger spenner fra $ 1000 til $ 2000. Eller gå en restverdi verksted og fjerne de aktuelle deler fra en junked Toyota Sienna å spare penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64357.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer