Hva er et svinghjul?

Det er mange roterende deler i en motor, men en av de avgjørende elementer for å bidra til å produsere elektrisitet er svinghjulet. I enkelte motorer er det bare en spinnende tromme, i andre har det fins også hjelpe produsere luftstrømmen. Imidlertid var den viktigste funksjonen til et svinghjul fra den tidligste design er ikke for strøm, men som en mekanisk balanse for veivakselen. Design

svinghjulet ser egentlig ut som et hjul. Utformingen genererer energi ekvivalent med mengden av treghet eller sentrifugerer den har alene. Denne energien i en motor kan brukes på to måter: Den kan oppveie presset mot veivakselen fra stemplene og overføringsforbindelser, og den kan brukes som en generator på grunn av sin roterende funksjon. Mange tidlige motorene gikk rent på svinghjul å generere sin elektrisitet, som er grunnen til deres lysene dempet og flimmer når motorene går inn tomgang.
Hvordan svinghjul er installert

svinghjul er vanligvis direkte knyttet til en motor veivaksel. Dette gjøres via en tett passform holdes på plass av en metalldel eller fanen og deretter boltet ned med en mutter. Når løsnet, svinghjulet vanligvis ikke kan fjernes for hånd. En avtrekker av noe slag må brukes til å utnytte svinghjulet off tilkoblingen sin. Svinghjulet i seg selv er en vesentlig tungt hjul som er utformet for å rotere veivakselen den er koblet til spinnene. Rotasjonen skaper energi når magneter og spoler er installert inne i svinghjulet for å fungere som den spinner.
Energi Produksjon

Avhengig av hvor fort det snurrer og hvordan store og tunge svinghjulet er, en viss mengde energi kan produseres. Mekaniske ingeniører fant dette å være en ekstra bonus fra svinghjulet, i tillegg til å være en motvekt på stress brukes på veivakselen. Som et resultat, løp mange tidlige motorer ledninger direkte fra energiproduksjon på svinghjulet.
En innebygd ladestasjonen

Senere design brukte batterier for å gi full effekt , selv når motoren var tomgangskjøring eller av. Fungerer imidlertid applikasjonen fremdeles ved å lade de samme batteriene når motoren turtall ved full hastighet. Dermed kan bilbatterier enkelt vare i opptil fem år eller mer med et slikt system eller opplading.
Videre Design Fordeler

Gitt den lille størrelsen på motorsykkel motorer, de har til å produsere ganske mye kraft i lite program. Dette skaper mye varme. Mange av de første motorsykler, slik som de fra BMW, avhengig av luften som passerer gjennom motoren under kjøring for å kjøle motoren. Men denne tilnærmingen ikke fungerer godt når du sitter på tomgang eller lavt turtall. Problemet ble løst ved å legge finnene til motorens svinghjul og plassere vedlegg over forbrenningskammer. Det tvungne luft fra svinghjulet ville bli skjøvet mot kammeret, med økende trykk som motoren vertikale høyere. Den avkjølende effekten gitt den nødvendige temperatur beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64358.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer