2002 Focus Transmission Problemer

Syv tilbakekallinger har blitt utstedt for 2002 Ford Focus, ifølge carcomplaints.com, men ingen av disse tilbakekallinger har jobbet med overføring problemer mange Focus eiere har opplevd. Overføring problemer som komplett girkasse svikt og problemer skiftende tannhjul har kommet frem i lyset under eierskap av 2002 Ford Focus. Transmission Failure

Ifølge carcomplaints.com, har noen 2002 Ford Focus eiere opplevd komplett girkasse fiasko. Produsenten har ingen kjent årsak til denne overføringen svikt, men overføringen blir så skadet at det må byttes ut. Lagrene, band og tannhjul inne i overføringen er så sterkt skadet at ombygging overføringen er dyrere enn å erstatte den. Focus eiere si at denne overføringen oppstår på ca 70 000 miles.
Gears Vanskelig å Shift

overføring på 2002 Ford Focus har hatt problemer med giring, ifølge til carcomplaints.com. Koblingen innenfor mottaksområdet lider av tidlig slitasje, forårsaker vanskeligheter med å bytte eller skifte gir. Overføring band som festes rundt hvert gir for å holde girene på plass er blitt løst, forårsaker girene til å skifte hardt. Begge problemene har vært den største synderen når Ford Focus girkasse opplever problemer giring. Den eneste korreksjon for dette skiftende problemer er å ha overføring erstattet eller ombygd.
Shift Cable Breaking

manuell girkasse i 2002 Ford Focus har en kabelen som går fra girspaken inne i førerhuset i trekkstengene på overføringen. Denne kabelen kan overføring til å skifte fra utstyr til utstyr. Flere Focus eiere har hatt problemer med denne kabelen breaking, noe som gjør girspaken å gå slakk. Kabelen blir korrodert, svekke den. Over tid vil kabelen bryte, stranding Focus eier, fordi overføringen ikke vil skifte i gir. Den girwiren kan erstattes enten av forhandler eller en lokal mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65746.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer