Feilsøking av en Dodge Engine

Feilsøking Dodge motorer avhenger år av kjøretøyet. Dodge biler er utstyrt med en On-Board Diagnostic system. I 1996 krevde Envirionmental Protection Agency alle nylig produsert biler for å bruke samme kodesystem. Før dette året, brukte produsenter som Chrysler sin egen unike system. Mens kjøretøy diagnostikk bør aldri være det eneste verktøyet som brukes mens han etterforsker motorproblemer, er det vanligvis den beste måten å starte. Det kan spare mye tid ved å gi deg konkrete steder å lete etter problemer. Du trenger
OBD-II Scanner
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
Dodge Kjøretøy Etter 1996
en

Sett inn din OBD- II skanneren kabelen inn i Dodge sin Data Link Connection. Dette diagnostiske Uttaket kan være i forskjellige steder avhengig av hvilken modell av Dodge du feilsøker. Men det er nesten alltid under dashbordet på førersiden av bilen, mellom venstre spark panel og gasspedalen.
2

Slå Dodge elektriske system på. Du kan eie en skanner som krever starte motoren. Skannere alle operere annerledes etter merke. For de nøyaktige instruksjoner om hvordan du bruker din, utsette til fremgangsmåten som er beskrevet i skannerens bruker manaul.
3

Slå skanneren på og skriv en "hente"-kommandoen, hvis skanneren gjør ikke har auto-on og auto-hente funksjoner.
4

Lag en liste over kodene hentet av skanneren. Rådfør deg med skanneren manual for generiske OBD-II koding definisjoner. Chrysler familie av bilmerker også bruke supplerende koder. Du vil ikke finne dette i bilens brukerhåndbok. Den enkleste og rimeligste måten å finne disse kodene er å se på nettet (se Ressurser). Legg definisjonene til listen over koder du har gjort i trinn tre.
5

Åpne panseret av Dodge. Feilsøke områdene motoren som samsvarer med kodene på listen din.
Dodge Kjøretøy 1983-1995
6

Skyv nøkkelen i tenningen av Dodge du er feilsøking. I løpet av fem sekunder, vri nøkkelen til "On" og "Off" i følgende rekkefølge:. On-Off-On-Off-On
7

Record på et stykke papir hvor mange ganger tjenesten motoren snart blinker. Chrysler flash-feilkoder er to sifret tall. Det første nummeret vil blinke, og det vil være en liten pause før de andre blinker. De to settene med blinker er eller lik lengde. For eksempel vil feilangivelse 35 være representert med tre blink, en liten pause, og fem blinker. Det vil være en lengre pause før systemet releer en ny kode.
8

Slå opp Chryslers flash-feilkoder på nettet. Bilens brukermanual vil ikke ha dem. Kopier kodene ned ved siden av de tilsvarende tall.
9

Åpne smette unna sin motorrommet. Start på toppen av listen og undersøke motoren områder som korresponderer med de feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66512.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer