Hva er årsakene til en 2003 GT Eclipse Radiator lekkasje

Den tredje generasjons Eclipse var litt av en forandring-up i forhold til tidligere modeller - mer boulevard cruiser enn vei-og-track bruiser. Men i prosessen, ble Eclipse en mer allsidig og motorvei vennlig vesen, med alle de fasiliteter og utstyr som kreves for å gå den distansen. Radiator lekkasjer er ikke spesielt vanlig med dette chassis, men det kan bli offer for lekkasjer i andre områder. Radiator Skade fra Debris

Radiator lekkasjer er ikke spesielt vanlig på nyere biler - men ikke fordi han radiatorer seg selv er så mye bedre. Det er fordi de er ganske godt beskyttet på forsiden av kjøretøyet av klimaanlegg kondensator foran og av plast elektriske kjølevifter bak. Selv med Eclipse radiator åpningen være så lav som den er, steiner og rusk sparket opp i åpningen er mer sannsynlig å skade AC kondensatoren enn radiatoren. Så, med mindre radiator viftemotor er liksom dyttet videre inn i radiator, trenger du ikke mye å bekymre seg for i form av skade fra rusk.
Plast Problemer

Hvis Eclipse radiator har en akilleshæl, er det plast radiator reservoarbergarter tanker som mange kom med. Plast reservoarbergarter tanker er ikke noe nytt, og de vanligvis ikke føre til problemer - men det er en ting som kan gå galt. Produsenter lage disse tankene med "sveise" plast sammen, så bli med plastkar til aluminium kjerne. Disse tankene kan sprekke og lekke på sveisene, men er like sannsynlig å lekke der de møter den aluminum radiator kjerne. Aluminium og plast utvide og kontrakt på ulike priser, så er en slags svikt ikke usannsynlig som tiden går.
Hose Ends

Mest radiator lekkasjer ikke skjer på radiator i det hele tatt, selv om det er der du finner vannet, det store flertallet av lekkasjer skje på de slangeendene og på radiator cap. Gummislanger, etter konstant underkastelse for varme, stress, vibrasjoner, oksygen og eksos, vil herde over tid. Slangen samsvarer med formen av radiatoren utløp og klemmen, og krymper litt bort fra festene. Mitsubishi strøk dysene med et lag med fugemasse før de forlater fabrikken, men påfølgende reparasjoner og fjerning vil forstyrre forseglingen og gjøre slangene mer utsatt for lekkasje.
Dyse Problemer

Hvis Eclipse kjølesystem har en design feil - som tankene ikke er det, egentlig - så det har å gjøre med den øvre radiator slangen munnstykke. Den øvre kjølesystem dyse er laget av aluminium, som har en tendens til å korrodere og test annerledes enn stål. Den aluminium dysen er en del av grunnen til at Mitsubishi brukte slange tetningsmasse fra fabrikken. Så, hvis du eller en tidligere eier noensinne har fjernet den øverste slangen uten sliping munnstykket til befri den for korrosjon og gamle tetningsmasse, deretter påføres tetningsmasse etterpå, vil du til slutt ha problemer med det. Hvis du fjerner slangen uansett grunn, vet du nå hva de skal gjøre for å unngå problemer i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68759.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer