Hvordan sjekke kuleleddene på en Astro

The Chevy Astro van er utstyrt med felles GM kort /lang arm (SLA) forhjulsoppheng system. Dette systemet har ulik lengde øvre og nedre kontroll armer som er festet til styringsgruppen knoke med kuleledd. Som kuleleddene slitasje, symptomer som knirker, spratt mens sikkerhetskopiering, kan ujevn dekkslitasje og dårlig styring stabilitet forekomme. Kontrollere kuleledd for å fastslå behovet for erstatning er en enkel prosedyre som kan oppnås ved en nybegynner hjem mekaniker i ca fem minutter. Du trenger
Hjulklosser
Jack står
Floor jack
Long brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Plasser overføring i " ; Park "eller i første gir og sett på parkeringsbremsen. Rengjøre noen oppbygging av fett fra smørenippelen på øvre og nedre kuleledd. Plasser gulvet jack under venstre foran nedre kontroll arm og heve hjulet opp fra bakken. Plasser en jack stå under den fremre rammen av van, men ikke senke gulvet jack.
2

Sjekk for øvre kuleledd slitasje ved å ta tak øverst i hjulet og bruke en vekslende skyve /trekke tvinge mens du ser den øvre kuleledd. Standarden som brukes av bilverksted bransjen for å avgjøre om ballen felles er feil er at "noen merkbar bevegelse med rimelig håndkraft" krever en erstatning øvre kuleledd.
3

Plasser en stort brekkjern under forhjulet og dra opp på baren å tvinge hjulet opp mens du ser på nedre kuleledd. For Astro, krever noen bevegelse i kuleleddet på mer enn 1/8 av en tomme en erstatning kuleledd. Noen tidlige Astro varebiler er utstyrt med en slitasjeindikator bygget inn i den nedre kuleledd. For å sjekke disse, senke bilen til bakken og se på smørenippelen. Sjefen at beslaget er skrudd inn er slitasjeindikatoren. Det bør stikke frem fra bunnen av kuleleddet. Hvis den ikke gjør det, må du bytte kuleledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64916.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer