Slik feilsøker en 1978 Ford F-250 Pickup

The 1978 Ford F-250 er en firehjulstrekk lastebil. Bilen ble produsert som en enkelt førerhus og som en utvidet cab med andre rad benk sitteplasser. Det ble kun ble produsert i en lang seng versjon. Den haling kapasiteten gjort det til et populært arbeid kjøretøyet og firehjulstrekk er også effektiv for off-road kjøring. Feilsøking av problemer med bilen krever at brukeren å lytte og føle for endringer i normal drift. Du trenger
Stålbørste
Voltmeter
Hammer
Forgasser rengjøringsmidler
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen uten å starte bilen. Test av takbelysning og frontlys for strøm. Hvis bilen ikke har strøm, sjekk batteriet tilkoblinger for korrosjon. Bruk en stålbørste til å rengjøre tilkoblinger og bruke et voltmeter for å teste batteriet for strøm. Hoppe ut batteriet med kabler og bytte ut batteriet hvis det ikke vil holde en belastning.
2

Forsøk å starte bilen. Lytt etter eventuelle lyder som kommer fra under bilen. Hvis en klikke lyd er til stede og motoren vil ikke slå, er starteren den sannsynlige årsaken. Finn starteren ved å klatre under bilen. Finn sylinderen mot baksiden av motoren og slo starteren med en hammer. Hvis bilen vellykkede starter, må starteren byttes.
3

Forsøk å starte bilen. Hvis motoren, men holdes ikke vil starte, krever forgasseren oppmerksomhet eller tennpluggene er sotet. Spray forgasseren rengjøringsmiddel direkte inn i forgasseren og forsøke å starte. Hvis bilen starter, kan forgasseren krever ytterligere justeringer eller en fullstendig gjenoppbygging.
4

kjøre bilen på en glatt overflate og føler for uregelmessigheter. Hvis bilen trekker kraftig til siden det kan bli sittende fast i firehjulstrekk. Stoppe og skifte inn og ut av fire hjul flere ganger deretter teste igjen. Betaler nær oppmerksomhet til skiftende også. Vanskelig skiftende menes utsending må vedlikeholdes umiddelbart.
5

Lytt etter angiveri lyder mens skarpe svinger og samtidig kjører klimaanlegget. Bruk en halvmåne fastnøkkel til å stramme beltene og teste bilen. Også lytte til sliping og ta hensyn til bremsepedalen for tung pulserende. Sliping og pulserende betyr bremseklossene er slitt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67676.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer