Hvordan Reset en Nissan Maxima Tjenesten Snart Lett

Nissan Maxima (kjent som Datsun 810 til ca 1983) har eksistert siden 1976. På grunn av dette, har Maxima opplevd to forskjellige faser av on-board diagnose. Den første fasen var eksperimentell og mange reparere anlegg var begrenset til vedlikehold visse merker og modeller, sende kundene bort til forhandlere. Den andre fasen, kalt OBD II, startet i 1996 og standardisert diagnostisk utstyr som brukes til å lese feilkoder og nullstille motor lys. Vær oppmerksom på at Maxima motor lyset skal være riktig diagnostisert (og nødvendige reparasjoner utført, hvis det er aktuelt) før den tilbakestilles til at andre komponenter fra å bli kompromittert. Du trenger
OBD II lomme scanner (1996 og nyere)
Metric skiftenøkkel sett (1995 og eldre)
Vis flere instruksjoner
OBD II (1996 og nyere)

en

Åpne førersiden døren bred nok til å komme ned i nærheten av planken.
2

Finn datalink kontakt under førersiden dash til venstre for rattstammen.

3

Koble pluggen (kvinne) av lommen skanneren til kontakten (kun kobles riktig i en posisjon).
4

Vri tenningsnøkkelen til " På "uten å starte motoren.
5

Trykk på slette-knappen på skanneren hvis den er utstyrt med en plassert på forsiden. Hvis ikke bruker du rulleknappen (er) for å gå gjennom den digitale skjermen til "klar" eller "slette" koder eller "DTCs" alternativet, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fjerne koden. Når koden (e) er klar, forutsatt at ikke noe stort er galt med Maxima, tjenesten motoren snart lyset vil ikke lenger bli belyst.
6

Start motoren på Maxima og sjekke instrumentpanelet å verifisere at motoren lyset er slukket. Hvis ikke, gjenta prosedyren. Hvis det forblir på, er en "hard" code stede og bilen skal bli betjent så snart som mulig.
OBD (1995 og eldre)
7

Åpne panseret på Maxima.
8

Løsne den svarte kablet minuspolen klemme bolt med en metrisk skiftenøkkel. Løsne bolten nok til at klemmen skal fjernes fra batteriets negative.
9

Vri frontlys bryteren til "On" posisjon, deretter vente i 10 minutter.
10

Koble minuspolen og stram bolten skikkelig slik at tvingen ikke kan bevege seg.
11

Start motoren for å sjekke for tjenesten motoren snart lys på instrumentpanelet. Lyset skal være ute fordi datamaskinen var bare nullstilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65493.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer