Nissan 1997 Sentra P0446 problemkode

Utstyrt med en manuell girkasse og en 1,6-liters motor uten turbo, er 1997 Nissan Sentra utstyrt med samme fordamping utslipp system som alle andre bil på veien har. Kode P0446 er direkte relatert til denne EVAP system og årsaken skal bli diagnostisert og repareres raskt. Unnlatelse av å komme til roten årsaken til disse problemene koden vil føre til at du mislykkes utslipp testing, hvis staten velger å utføre dem og dårlig for miljøet alle sammen. Du trenger
Volt Meter
12 volt strømkilde
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

EVAP system er utstyrt med flere ventiler og solenoider som er brukt til å lagre og frigi brennstoffdamp til motoren slik at den ikke slippes ut i atmosfæren. Kode P0446 refererer til beholderen lufteventil som brukes til å tette systemet, slik at det kan kontrolleres for lekkasje. Dette ventilsammenstilling er plassert direkte på kull cannister som ligger bak førersiden bak rattet, og er faktisk ganske enkelt å teste. Løft baksiden av bilen i luften trygt, og støtte den med bukker. Finn den beholder som er montert på legemet, og deretter finne avluftingsventilen som er festet til den. Koble kontakten på lufteventilen. Påfør en 12 volts kilde og jord til de to terminalene inne i ventilen ventil sporet, skal dette få ventillegemet til å klikke og lukke, som det er normalt er åpen. Hvis det ikke er støy hørt, er sjansen stor for at ventilen er dårlig og bør byttes ut. Du kan fjerne de to skruene og se etter muligheten for eventuelle repareres blokkeringer, før du kjøper en ny ventil.
2

Kretsen for lufteventilen fungerer ligner på horn på rattet. Selve ventilen har makt noe tenningsnøkkelen er slått på. Når PCM kjører en diagnostisk sjekk av EVAP systemet, leverer den en grunn til ventilen for å fullføre krets. Probe begge sider av selen som går til ventilen med et voltmeter. Med tenningsnøkkelen på din bør lese 12 volt. Hvis du leser noe mindre, eller ikke i det hele tatt er det en åpen eller en kort å jorde et sted i ledningene. Dette kan spores og kontrolleres visuelt før det skadede området er funnet.
3

Fordi PCM har direkte kontroll av cannister lufteventil, er det mulig at PCM kan være feil hvis ventil og krets tester fine, men du bør være helt sikker før du setter det. Du vil ønske å inspisere cannister for eventuelle sprekker, sammen med noen linjer for EVAP system som P0446 betyr i hovedsak at systemet ikke kan oppnå eller opprettholde vakuum, men er det generelt knyttet til lufteventil. Hvis du mistenker at du tilfeldigvis har en lekkasje et sted i systemet, bør et lokalt verksted har en røykmaskin som kan kobles til systemet og identifisere den nøyaktige plasseringen av lekkasjen. Hvis du bytter ut lufteventilen, strammer boltene til 55,6 tommers-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68802.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer