Hvordan sjekke en trykkfallet over et filter

Testing press på begge sider av et drivstoffilter lar deg vite om drivstoffilteret er tett og må skiftes eller om problemet med drivstoffsystemet er andre steder. Testing drivstoff trykkfall er en av de beste måtene å diagnostisere et drivstoff system problem. Disse testene krever noen spesielle verktøy. Loan-a-verktøyet programmer på en lokal auto deler butikken kan gjøre deg i stand til å låne disse verktøyene på liten eller ingen kostnader. Du trenger
grunnleggende håndverktøy, som hammere, skrutrekkere, skiftenøkler
Fuel trykktesting kit
Vis flere instruksjoner
en

Test drivstofftrykket før bensinpumpen ved å installere spenning tester i kø før filteret. Slipp trykket i drivstoffsystemet å følge instruksjonene i manualen. Koble fra innløpssiden av filteret og fest trykket testeren til den siden av filteret. Feste den andre enden av trykket testeren til drivstoffledningen. Avhengig av kjøretøy, kan dette trinnet krever noen adaptere som ikke er inkludert i din trykktesting kit. Skaff adaptere du trenger hos din lokale auto deler butikken.
2

Utfør statiske og kjører tester. Vri nøkkelen til "On" posisjon, men ikke start motoren. Lytt til drivstoffpumpen og når det slutter å kjøre, ta lesing fra trykket tester. Sørg for at trykket tester beslag er sikret og at ingen drivstoff lekker fra dem. Dette vil sikre nøyaktige målinger. Starte bilen og sjekk igjen for lekkasjer. Legg merke trykket lesing og slå av kjøretøyet.
3

Slipp trykket i drivstoffsystemet igjen. Koble til alle beslag og installere drivstoffilter. Installer spenning tester i kø før motorens effekt kroppen eller fest den til Schrader ventil gitt for drivstoffsystemet testing. Sjekk bilens manual for bestemte retninger. Test trykket med nøkkelen og motoren av og sammenligne trykket lesing til din første lesning før filteret. Test trykket igjen med kjøretøyet kjører. Legg merke presset som før.
4

Analyser resultatene dine. Rådfør deg med bruksanvisningen for riktig drift og statisk trykk for din drivstoffsystemet. Skift drivstoffilter hvis forskjellen mellom de to trykkavlesningene overskredet fire psi. Fortsatt skifte filter hvis det var liten forskjell mellom statisk trykk, men en større forskjell i kjører press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68222.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer