Tegn på en Cracked Leder på 1994 Honda Civic

Selv om de ikke kan snakke, kan biler sende deg signaler fra tid til annen. Et sprukket motor hodet på en 1994 Honda Civic er en stor mekanisk problem som kan til slutt føre til at du må kvitte seg med bilen. Mens resten av bilen kan være i god tilstand, skaper et sprukket motor hode en rekke påfølgende problemer, fra olje-og kjølevæske lekkasjer til tap av motorytelse som følge i en dråpe av kompresjon i sylindrene. Oljelekkasjer
p Hvis du begynner å legge merke til en dråpe olje her og der når du parkerer 1994 Honda Civic, kan dette være den første indikasjonen på et større problem. Motoren hode sitter på toppen av motorblokken. Alle motorens ventil toget er inne i den. Som et resultat, er det en masse av olje som strømmer gjennom hodet, holder hjulene i gang. En sprekk her vil resultere i motorolje sakte drypper.
White Smoke

Når du begynner å legge merke til hvit røyk kommer ut av 1994 Honda Civic eksosrør, dette er et tegn på at kjølevæske brenner inni sylindere. Det kan bare vises når motoren er kald og sakte forsvinne som motoren varmes opp. Dette betyr ikke at problemet er borte, og det fortsatt krever umiddelbar oppmerksomhet.
Lav Motor Compression

I tillegg til å holde oljen flyter og holde kjølevæske ut av sylindere, hoder motor også opprette et segl som inneholder nok kompresjon for at motoren skal fungere skikkelig. Hvis det er en sprekk i hodet, vil det resultere i et tap av kompresjon. Du kan måle dette med en motor komprimering test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66633.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer