Årsakene til 4-Wheel ABS bremsesvikt

Som det gamle ordtaket går, er en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen. For å hindre ABS bremsesvikt, erstatte bremsevæske annethvert til fire år og bruke en type som anbefales av produsenten. Har dine kalipere, pads og resten av bremsesystemet kontrolleres årlig, selv om det ikke er noen åpenbare tegn på et problem - noen problemer begynne i det små eller er vanskelige å høre hvis du liker å kjøre mens du snakker eller lytter til musikk. Sensor Problemer

Svikt i ABS-systemer er nesten uhørt unntatt i eldre systemer, langt mer vanlig, får skitt inn sensorene og aktiverer ABS lyset på dashbordet. Din mekaniker kan isolere og rense sensoren registrerer saken for å se om dette er problemet.
Defekt ABS Systems

Bendix ABS-10 system på pre-1993 Chrysler og noen GM biler ble produsert med en dårlig pumpe. Berørte biler inkluderer 1990 gjennom 1993 modellene av Imperial, Cherokee, dynastiet og New Yorker, samt noen modeller av Caravan, Voyager og Monaco. På grunn av dette problemet, har produsentene plassert en livstidsgaranti på denne delen.

Fuse Problemer

Noen tidlige 1990-modell biler har ABS-kontrollerende sikringer som er spesielt følsomme for endringer i spenning, og sikringen kan blåse hvis du trenger å hoppe starte bilen. Hvis ABS varsellampe lyser etter et hopp start, prøve å erstatte denne sikringen.
Fett eller olje

Bremser, på det enkleste nivået, arbeid ved hjelp av friksjon til stanse kjøretøyet. Hvis fett eller olje gjør sin vei inn dine bremser, ABS eller ikke, vil de ikke fungere skikkelig. Hvis bremsene er glidende eller sviktende, sjekk dem for olje som kan ha blitt deponert der av en lekkasje fra en mislykket segl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65637.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer