En 1997 Oldsmobile 88 som ikke vil starte

Fra tid til annen din 1997 Oldsmobile 88 ikke kan starte. Før du ringer en bergingsbil, er det en rekke ting du kan gjøre hjemme for å prøve og få det i gang, eller i det minste muligens finne ut hvor problemet kan være. Når du vrir om nøkkelen for å starte bilen en rekke ting må skje for at motoren skal starte. Det må være den riktige blandingen av drivstoff og luft inn i motorens sylindrer, det må være en gnist fra tennpluggen og hele systemet er avhengig av batteriet og startmotoren for å få alt snu. Du trenger
gassledningen frostvæske
Booster kabler
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av 1997 88 Oldsmobile og vri om nøkkelen for å starte bilen. Som du vrir om nøkkelen til startposisjonen lytte og lukte for indikasjoner på problemet. Hvis det ikke skjer noe i det hele tatt, da du sannsynligvis har et elektrisk problem med batteriet eller magnetventil. Hvis du hører en klikkelyd som er vanligvis en god indikasjon på startmotoren problem. Hvis du lukter gass, men motoren starter ikke så problemet kan være med tennpluggene.
2

Ta ut nøkkelen fra tenningen og åpne panseret for å Oldsmobile 88. Kontroller batteriet og batterikablene. Fjern kabelen fra batteriet innlegg og rengjøre batteriet innlegget og kabler med en stålbørste. Følg kablene fra batteriet til releet og startmotoren. Fjern kablene fra dem og rengjør tilkoblinger ved hjelp av stålbørste.
3

Sjekk drivstoff nivå på gassen måleren inne i bilen. Under motoren starter opp hvis du ikke lukter gass, kan du være ute av gass eller bensinpumpen i bensintanken må kanskje skiftes ut.
4

Ta ut tennpluggen ledningene fra tennpluggen og fjerne tennplugger ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel. Kjøpe nye tennplugger, re-gap dem ved hjelp av et gap verktøy og erstatte dem og koble ut tennpluggen ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67506.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer