Slik feilsøker en 2005 Chrysler Sebring

Sebrings ble produsert av Mitsubishi Motors for Chrysler Corporation . En versjon av Sebring var en coupe , en annen en sedan og enda en var en cabriolet. Den Sebring ble revidert to ganger mellom 1995 og 2005 før han ble avviklet. Ikke kjent for sin pålitelighet, hadde det siste året av den Sebring flere problemer som er spesifikke for den modellen året . Instruksjoner
en

Kontroller setebeltene for løse påhengsmotorer inntrekking bolter . Sebring er setebelter ble ikke torqued skikkelig fra fabrikken, og under en kollisjon , kan passasjerene ikke være tilbakeholdne riktig. Du kan ha dette elementet betjent av en autorisert Chrysler forhandler.
2

Ha en Chrysler servicetekniker sjekke styrespindelen hvis du har en sedan eller konvertible Sebring . Noen styring slåsshansker kan ha blitt skadet under produksjonen . Dette kan resultere i en katastrofal svikt i knoke og plutselig tap av kontroll over båten . Dette problemet er dekket av en fabrikk tilbakekalling.
3

Sjekk din Sebring for en ny master sylinder . Noen erstatning master sylindere laget for Sebring ble produsert av Cardone . Hvis fremstillingen kode er lavere enn DCA7078 , kan forseglingen på master sylinder mislykkes. Hvis dette skjer , vil du lekke bremsevæske og merke en nedgang i bremse ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64862.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer