Slik feilsøker en Fuse Feil på en 1988 Ford E350

Sikringer fungere som korridorer for elektrisitet, som fører strøm fra kilden til komponenten sikringen støtter. Når en sikring går dårlig i 1988 Ford E350, resultatene er vanligvis små, men irriterende. Dash cluster instrumenter som gassen måle eller dash lys, radio og klimaanlegg er støttet av sikringer. Hvis sikringen levere strøm til noen av disse enhetene pauser, slutter enheten fungerer. Test sikringene for å finne ut hvilken som er ødelagt og må byttes. Du trenger
skrutrekker (valgfritt)
Sikring avtrekker
Fuse tester
Vis flere instruksjoner
en

Finn sikringen panelet under dashbordet på førersiden av Ford E350. Sikringen panelet kan eller ikke kan ha et plastdeksel. Ta av dekselet for hånd hvis det er sikret med lås, eller med en skrutrekker hvis panelet er skrudd ned.
2

Trekk sikringene manuelt for å visuelt inspisere hver enkelt. Sjekk inne i sikringen rom for en plast sikringen avtrekker, ligner på en pinsett. Ford tilbyr sine kjøretøy med sikringen avtrekker, men hvis du ikke har en, er sikringen avtrekker solgt til noen auto deler forhandler eller multi-purpose butikker
3

Erstatt ødelagte sikringer med. nye sikringer med en lik styrke. Styrken av sikringen er trykket på enden av sikringen (10, 15, 20). Se på innsiden av sikringen panel cover for et diagram som sikring leverer strøm til hvilke kjøretøy komponent.
4

Kontroller sikringene med en tester for raskere, enklere feilsøking. Fuse testere er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Pæren på slutten av testeren lys opp når tuppen kommer i kontakt med en fungerende sikring.
5

Ground testeren til et annet metall, nonelectric kilde, for eksempel en bolt på innsiden av døren. Vrir om tenningsnøkkelen på.
6

Trykk på tuppen av tester i hver ende av sikringene i sving. Hvis pæren ikke lyser, er sikringen dårlig. Skift ut sikringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65550.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer