Seat i Min S-10 Pickup vil ikke fungere

Chevrolet S-10 pickup ble solgt med manuelle seter. Det var ingen automatisk funksjon, og heller oppvarmede seter og seteryggene. Setene var enten individuelle bøtteseter eller konfigurert som en 60/40 benken. I begge tilfellene hadde seteryggene tilbakelent funksjonalitet. Noen varianter inkludert en manuell korsryggstøtte. De utvidede førerhus også inneholdt en enkel oppføring sete for tilgang til baksiden, og et lite hopp sete i baksetet. Problemer med å få setene til å arbeide kan bli løst ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

sitte i forsetet og dra opp spaken under setet for å låse den opp og skyv setet bakover og fremover. Bruke belåning fra føttene på gulvet for å skyve setet bakover, og løft deg opp litt for å flytte setet forover hvis setet er klebrig. Se etter elementer blokkerer bevegelse hvis du fortsatt har problemer.
2

Løft hendelen på yttersiden av bøtte seter eller benk for å justere foran seteryggen. Hvis seteryggen ikke vil gå tilbake, se etter hindringer og fjerne dem. Slipp spaken for å låse den i den posisjonen du ønsker når du har fått det til å fungere.
3

Lås enkel oppføring setet hvis det fortsetter å gå. Etter at du har brukt det, presse bakover for å være sikker på at den er låst.
4

Trekk håndtaket på bunnen av hoppet sete til sete er på plass, og flytt seteryggen til vertikal stilling hvis hoppe setet ikke vil fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67623.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer