Hvordan nullstille koden på en 2002 Ford Focus

Din 2002 Ford Focus er " check engine" lyset vil holde seg på om du ikke nullstille feilkoder som forårsaket lyset å komme på, selv om du eller din mekaniker utførte nødvendig reparasjon. Heldigvis , rydding kodene og slå av instrumentpanelet varsellyset er relativt enkelt . Alt du trenger er en onboard dagnostic code scanner ( en OBD II scanner ) . Det kan være det samme som du brukte til å hente kodene som førte til de siste reparasjonene. Som en oppgave , vil det ta mindre enn fem minutter. Instruksjoner
en

Feel rundt området under Fords dashbordet og rattstammen. Du vil finne en diagnostisk inngang der.
2

Koble diagnostisk skanneren til denne kontakten. Noen skannere vil umiddelbart slå seg på hvis de føler en tilknytning til Ford Focus diagnostiske datamaskin .
3

Slå Ford Focus on . Prøv det elektriske systemet først , og hvis en tilkobling ikke fører , dobbeltsjekke skanneren tilknytning til diagnostisk jack . Så snart en tilkobling er realisert , vil Fords feilkoder vises på skanneren.
4

Triple - sjekk for å sikre at ingen nye koder har dukket opp på skanneren. Når du er sikker , trykk på " klar "-knappen på skanneren. Dette vil slå "check engine" lyset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65968.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer