Hvordan sjekke en bakre Parkeringsbremsevaier

Den bakre parkeringsbrems kabel er lettest sjekket på de fleste biler fra inne i hytta og på bakhjulene. Parkeringsbremsen kabelen er ansvarlig for at bakhjulene sperres opp mens du er parkert på en høyde der det er mulighet for at bilen kan rulle. Det er en god idé å sjekke ut parkeringsbremsen kabel hvert halvår for å sikre at det viser ingen tegn til slitasje og at den ikke er skadet. Du trenger
skrutrekker
Jack
Jack står
Hjulkiler
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hjulblokker under forhjulene.
2

Sett deg i bilen og fjern skruene som holder midtkonsollen på plass (hvis parkeringsbremsen er mellom fører og passasjer seter).
3

Trekk opp midtkonsollen rundt på parkeringsbremsen og undersøke kabelen. Hvis det ser skadet eller slitt, må du ha den betjent av en profesjonell mekaniker. Hvis parkeringsbremsen er i driveren foten godt, deretter klatre ned i fotbrønnen og undersøke bremsen kabelen festet til baksiden av pedalen for å være sikker på at den ikke er skadet.
4

Jack opp bilen på baksiden ved å bruke den bakre jack poenget bak stammen.
5

Place bukker under de bakre klype sveiser og lavere bilen på bukker.
6

Climb under bilen og sjekke parkeringsbremsen kabel for skade på utildekket kabel linje. En skadet kabel bør repareres umiddelbart av en profesjonell mekaniker.
7

Senk bilen til bakken og sett på parkeringsbremsen. Det kan være lurt å parkere bilen på en høyde for å teste bremsen. Du bør være i stand til å låse hjulene opp med parkeringsbremsen innen 3-5 klikker på parkeringsbremsen. Hvis du er i stand til å presse bremsen lenger enn dette uten å låse opp hjulene, så din parkeringsbremsen eller bakbremsene trenger service av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64443.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer