Hvordan diagnostisere Ford Motor Overoppheting Problemer

Motoren i bilen Ford kan overopphetes dersom det ikke er levert med nok kjølevæske. Kjølevæske, en kombinasjon av en spesiell væske og vann, sirkulerer gjennom motoren kjølerom og arbeider for å kjøle ned motoren. Dersom kjølevæsken ikke strømmer gjennom motoren din, så din Ford-motoren kan (og vil) bli overopphetet. Før du har din Ford bilen tatt inn til service, må du finne ut av problemet som er oppstått. Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke kjølevæske i tanken. Skru lokket på kjølevæske reservoaret og se inne i tanken. Kjølemidlet skal være en mørk grønn farge. Hvis det er brun eller ser ut som peanøttsmør, så det er betydelig rust i systemet og du må overhale radiator og skyll kjølesystemet. Det kan også være skade på motorblokken.
2

Fjern radiatorlokket ved å trykke ned lokket og vri den mot klokken.
3

Start motor og regelmessig sjekke kjølevæske temperatur. Med lokket av, kan du stikke fingrene inn i kjølevæske som det varmes opp. Dersom kjølevæsken ikke varmes opp, så problemet kan være med termostat, som må sjekkes og eventuelt byttes.
4

Kontroller at kjølevæsken flyter riktig. Stikke fingrene inn i kjølevæske gjennom den åpne radiatorlokket før den varmes opp fullt for å se om den beveger seg gjennom systemet. Du vil kunne føle det beveger seg gjennom systemet hvis fingrene er i kjølevæske. Dersom kjølevæsken ikke er i bevegelse, er det sannsynligvis et problem med vannpumpen og det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64636.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer