Tegn på en dårlig Ball Joint i en pickup lastebil

Ball ledd er en viktig del av chassiset i alle kjøretøy. Disse skjøter kobler del kjent som akseltappen til kontrollarmene av kjøretøyet. De er nødvendige for å styre kjøretøyets venstre og høyre og å manøvrere rundt svinger. Kuleleddet ligner kuleledd av knoklene i kroppen slik at dekkene slår i korrespondanse med operatøren dreie rattet i alle retninger. Disse skjøter kan også hjelpe på kjøretøyet justeres til overflaten av veien som den endres. Det finnes en rekke indikasjoner eller tegn på at de kuleledd i din pickup lastebil kan skades på noen måte, og må byttes ut. Steering Problemer

Steering problemer er ett av tegnene på at de kuleledd kan være å gå dårlig i din pickup lastebil. Du kan legge merke til vanskeligheter med å gjøre bilen slår jevnt. Du kan også legge merke til at disse styring problemer øker i alvorlighetsgrad som kuleledd blir mer og mer utslitt. Hvis kulen felles pauser, kan du ikke være i stand til å styre bilen i det hele tatt.
Dekkslitasje

Ved å betale oppmerksomhet til dekkslitasje, kan du gjenkjenne tegn av et kuleledd går dårlig. En ødelagt eller skadet felles kan føre til at dekkene slites ujevnt. Selv om det er mange mulige problemer som kan føre dette skal skje med bilen din, bør du undersøke din kuleledd for å sørge for at dette ikke er det underliggende problemet som forårsaker dekkene til ujevnt slitasje. Dette gjelder spesielt hvis du opplever både styring problemer og dekkslitasje.

Noises

Når en ball joint går dårlig eller er nær å bryte, du kan også legge merke til uvanlige lyder når bilen blir manøvrert rundt hjørner og gjennom svinger. Den lyder som du kan høre at indikere et problem med ødelagt eller utslitt kuleledd inkluderer klikke, spratt eller sliping lyd når du slår på bilen. Som ballen joint blir mer og mer slitt ut, vil disse lyder økning i alvorlighetsgrad.
Overdreven kjørelengde

Mest bilmekanikere anbefaler at du har kuleleddene erstattet hver 70.000 til 150.000 miles. Hvis du har lagt mye av miles på bilen uten å ha kuleledd endret, dette - kombinert med de andre indikatorene - kan være et godt tegn på at kulene er dårlige. Det er selvfølgelig mulig at kuleledd kan gå dårlig før denne tid, så du bør se etter andre tegn for å holde bilen kjører så smidig som mulig. For å unngå et alvorlig problem som oppstår mens du kjører pickup, bør du også ha kuleleddene sjekket under rutinemessig vedlikehold av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68117.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer