Slik feilsøker en fire-wheel-drive i en 2000 Dodge RAM

Noen av Chrysler Dodge Ram lastebiler er utstyrt med fire-wheel-drive systemer. Overføringen sak kan manuelt forskjøvet med en spak, eller på noen modeller, elektronisk skiftet gjennom dashbordet. Problemer med en fire-wheel-drive systemet i en 2000 Ram kan relateres til kontrollene og de miljøer som er nødvendige for å skifte mellom de ulike typer av fire-wheel-drive. Slike problemer kan rettes opp gjennom feilsøking. Du trenger
Dekk-trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Tillat foran eller bakhjulene for å slutte å spinne hvis lastebilen ikke vil skifte til fire- wheel-drive. Dodge lastebil er ikke utstyrt med synkronisering, så de fremre og bakre drivaksler må spinne på samme hastighet for skiftet skal skje.
2

Hold hastigheter under 25 miles per time når du driver lastebilen i "4LO", eller fire-wheel-drive lav, posisjon hvis resultatene er uventet. Turtallet er tre ganger så stor som to-wheel-drive når du er i "4LO."
3

Sjekk for riktig dekktrykk, ujevn dekkslitasje, overdreven lasting eller kalde temperaturer hvis lastebilen forsinkelser i skiftende av fire-wheel-drive. Sjekk informasjonen klistremerke på førersiden dør søyle for dekk-inflasjon krav og for vekten på kjøretøyet og lasten. Husk at vekt maksimumsgrenser inkluderer passasjerer samt last.
4

Bruk riktig variant av to-eller fire-wheel-drive hvis trekkraft er dårlig. Bruk "2H", eller to-wheel drive høy, for vanlige tørre asfalten. Bruk "4H" for glatte forhold. "N" er nøytral posisjon for å bli slept og "4LO" er for dyp sand, gjørme, vann eller bratte stigninger. Du kan også bruke den for tauing tungt utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67596.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer