Slik feilsøker en U Joint i en 1999 Jeep Wrangler

The U leddene på en 1999 Jeep Wrangler er brukt som fullt Leddene mellom begge ender av drivakselen. En av disse leddene forbinder forsiden av drivakselen til sendingen, og den andre U-leddet kobles til drivakselen. U ledd, være fleksibel på alle akser, la drivakselen for å flytte opp og ned vertikalt med akselen som den beveger seg i ulendt terreng og gir jevn strøm til aksel. U joint er mye som en persons håndleddet i fleksibilitet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Common skrutrekker
Fastnøkkelsett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for hørbare tegn på en mislykket U joint ved å flytte Jeep fremover i sakte fart-10mph-og sette bilen i fri. Lytt etter en jevn clunking lyd som slippes ut under bilen. En frossen U joint-som betyr en som er ute av fett-vil lage en lyd hver gang drivakselen snur. Ta med Jeep til en stopp, deretter skifte bilen i revers og tilbake for å parkere flere ganger. En alvorlig slitt U joint vil gjøre en "klunk" som kjøretøyet er flyttet fra stasjonen til å reversere.
2

Hev baksiden av Jeep med gulvet jack og plassere den på bukker for sikkerhet .
3

Skyv opp og ned på drivakselen like bak fremre U joint, bak overføring tailshaft. Føle og se etter FREEPLAY i leddet som trykket er brukt. Gjør det samme for den bakre U-leddet, som er rett frem for bakakselen. Enhver FREEPLAY krever erstatning av U joint.
4

Fjern de fire nøtter i den bakre leddet til åk plate, ved hjelp av en skiftenøkkel. Trykk skrutrekkeren mellom åk og U joint å tvinge drivakselen i girkassen, frigjør drivakselen fra åket. Hold den bakre av drivakselen i en hånd og bruker den andre hånden til å rotere leddet i alle retninger. Føler hvor glatt U joint føles som det roteres. Hvis det er noen klebrige flekker eller ujevnheter, ble U joint gå tørr uten fett og bør byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64849.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer