Slik feilsøker bakre Heat på en 2002 Ford Explorer

Fords 2002 Explorer SUV bruker gjennomstrømming av oppvarmet eller avkjølt luft å tilby komfortable hytte temperaturer. Bilen omfatter ventiler og registrerer plassert strategisk rundt kjøretøyet, inkludert de bakre foten brønner, for å hjelpe med denne prosessen. Air blir satt inn i hytta gjennom en luftinntaket ved foten av frontruten. Problemer med Explorer bakre varme kan korrigeres. Instruksjoner
en

Fjern alle løse gjenstander som kan blokkere benplassen bak ventilasjon registrerer hvis den bakre varmen ikke fungerer. Coats, shopping, førstehjelp kits og andre objekter kan blokkere luften flytter gjennom kjøretøyet.
2

Se etter faste gjenstander som kan ha blitt løsnet der som kan blokkere ventilene. Etter-markedet bildeler lydinstallasjon fagfolk ofte installere lydutstyr som forsterkere under setene. Sørg for at slikt utstyr har ikke løsner og blokkerer ventilen. En forsterker plassert foran en varmluftsventilasjonsåpningen kan bli overopphetet.
3

Velg riktig sone posisjon på luftstrøm kontroll. Se etter en kontroll på dashbordet som inkorporerer ikoner av en person som sitter. Identifiser et ikon med pil som peker på føttene til den personen og velg den. Slå viften (vifte) bytte til en høy posisjon, sikre varmeren kontroll er i det røde området, nær sentrum tankestrek vents og prøve å varme den bakre igjen.
4

Look for ekstra kontroller for bak oppvarming. Noen Explorers har en klimakontroll funksjon i konsollen over forsetene for andre rad, og i headliner for tredje rad. Sørg for at disse er på i tillegg til de kontrollene foran på en analog-stil varme system. De er uavhengige hvis varmen systemet er den digitale typen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67359.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer