Slik feilsøker en 1996 Dodge Grand Caravan

Dodge introduserte Caravan i 1984. 1996 BASE-trim Caravan er utstyrt med en 2,4-liters, firesylindret motor. Minivan ble solgt med mange standard funksjoner, inkludert klut bøtte seter, strøm bremser, 14-tommers hjul, strøm sitteplasser, fører og passasjer kollisjonsputer foran og en bakrute vindusvisker. Fordi Caravan består av mange forskjellige deler og systemer, kan det være vanskelig å riktig feilsøke problemer. En metode er å undersøke området av kjøretøyet hvor du opplever problemer, og se om en produsents tilbakekalling kan bidra til å løse problemet. Instruksjoner
en

Kontroller oljerommet pluggen på Caravan din når du ser olje lekker på fortauet under motorblokken. Det er mulig at motoren topplokk oljerommet pluggen ikke har blitt tettet. Når oljen bysse plug forsegling er defekt, kan oljen bli injisert i motorens sylindere og forårsake en brann å starte inni motorblokken. For å løse dette problemet, må du installere en utvidelse oljerommet plug and festebraketten over topplokket oljerommet plugg.
2

Finn feste mutteren på bensinpumpen modul når du oppdager gass lekker under Campingvogns drivstofftanken. Hvis feste mutteren er defekt, kan bensin lekke ut av van drivstofftanken og muligens starte en brann. Drivstoffpumpen modulen feste mutteren bør erstattes med en mutter som har strammere utforming toleranser. Drivstoffpumpen er tetting O-ring bør også undersøkes og skiftes ut.
3

Inspiser drivstofftank rollover ventil hvis du finner en drivstofflekkasje under kjøretøyet, spesielt i området under ditt Campingvogns drivstofftanken. Den bensin lekkasjen kan tyde på at tanken rollover ventilen er defekt og er slik at drivstoff til å passere inn i vapor canister av drivstoffsystemet, som deretter lekkasjer på drivstoff under van. Bytt påfyllingsrøret med en ny påfyllingsrøret som har en ekstra rollover ventil. Du vil også trenge å omdirigere rollover ventil damp slanger for å sikre at gass ikke flyter inn i damp beholderen mens Caravan er i drift.
4

Se på boltene holde nede de integrerte barneseter moduler hvis barnesete stroppene er løse. Boltene kan ha brutt og ikke er riktig å holde ditt barns bilsetet riktig. Disse modul skruer må erstattes for å sikre at barnet har tilstrekkelig beskyttelse i tilfelle en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67360.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer