Tegn på Trenger nye Hjullagre

En bilens hjullagre er holde hva hjulene i gang, så det er en god idé å holde dem i topp form. Med godt vedlikehold og regelmessig oljing, bør lagrene bare trenger å byttes hver 30 000 miles, men når det oppstår et problem med dem er det viktig å identifisere og løse problemet så raskt som mulig slik at ingen varig skade er gjort til hjul, dekk og bremsesystemet. Tegn når du kjører
p Det er ulike symptomer på slitte hjullagre tydelig når du bare kjører langs. En vedvarende knirkelyder kan indikere hjullagrene har tørket opp og ikke bistå dekkene. Dårlig håndtering er en annen indikator, som de utslitte lagrene føre til økt slitasje på dekkene. Dette kan også være følte gjennom bremsing, med dekkene låse opp. Den mest åpenbare symptom mens du kjører er redusert kystfart avstander. Når du tar foten vekk fra gasspedalen, men gjelder ikke bremsen bilen vil stoppe raskere enn før, ettersom hjulene ikke kan slå så fritt.
Dekkslitasje

inspisere dekkene på en jevnlig basis - spesielt når du har mistanke om en utslitt peiling. Det vil være tegn på økt slitasje på kontaktflaten på dekket, vanligvis angitt med redusert hjul slitebanen. Det kan også være belastningsskader merker, som for eksempel sprengning, på dekket veggen som den prøver å ta igjen det tapte igjen av hjullagrene.
Wheel Play
< p> Jack opp bilen og riktig inspisere hjulene. Rock hjulet inn og ut, hvis det er noen lek. dette er en god indikasjon på skadde kulelager. I denne situasjonen, kan du prøve å stramme opp hjulmutterne for å se om dette lindrer problemet.
P Dette er også en god tid for å sjekke om knirkende kom fra hjulene. Bare snurre hjulet og lytte.

Husk å jekke opp bilen på alle fire hjørner for å teste alle hjullager.
Loggbok
p Hvis bilen er brukt, kan det være verdt å sjekke servicehistorikk å se når det sist gjennomgikk en hjullager endring. De fleste bilprodusenter anbefaler de skiftes hver 30.000 miles. Hvis bilen ikke har vært ettersett for en stund, ikke brukes regelmessig eller kommer opp til 30.000 kilometer mark, kan lagrene må endres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66651.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer