Hvor å Test en traktor Lett

Nesten alle traktorene er utstyrt med frontlykter, baklys, bremselys og sidemarkeringslykter. Bare fordi lysene slutter å virke betyr ikke nødvendigvis at pæren er brent ut. Det kan være en feil jordledning, brutt jordledning, defekt lys plugg eller en defekt lysbryter. Nøkkelen til å diagnostisere en traktor lys som ikke fungerer er å bruke riktige grunnleggende feilsøking. Start alltid med de åpenbare komponenter. Du trenger
Ratchet
Socket satt
skrutrekker sett (Flathead og Phillips)
Test lys
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
1

Park traktoren på et flatt underlag og slå av motoren med overføring i gir.
2

Synlig inspisere innsiden av lyset for å sikre at lyspæren element er fortsatt intakt. Lyspæren element innsiden av lys er de to haker som er sikret med en tråd. Hvis lyspæren er blåst, vil en sikre ledningen bli brutt og atskilt fra de to utstikkerne. Hvis du ikke kan se pæren inne i lyset, fjerne lyskilden fra traktoren
3

Fjern traktoren lyset fra traktoren med en skralle og socket hvis det er nødvendig for å fjerne eventuelle festeboltene. Fjern pæren fra lyskilden og inspisere pære å se om det er blåst. Hvis pæren er gått, bytt den med riktig størrelse pære. Test ledningsnettet pluggen som kobles til lyskilden plugg ved å sørge for at strømmen blir til lyskilden.
4

Slå traktorens tenningsnøkkelen til tilbehøret posisjon. Drei lysbryteren til "On" posisjon. Finn en ren bolt eller metalloverflate på siden av traktoren skal brukes som en første kilde. Hekt den svarte jordledningen klemmen på test lys til jording plassering på traktoren. Test ledningsnettet pluggen som kroker til lyset først støpselet.
5

Skyv tuppen av testen lys inn i en av de ledende delene inne i ledningsnettet pluggen. Hvis lyset inne i test-lampen ikke tennes, beveger spissen av testen lys til den andre tilnærmingsmåten inne ledningsnettet pluggen. Hvis lyset inne av testen lyser, vil dette vise at riktig mengde strøm er å gjøre det til lyspæren, som da vil bestemme at lyspæren er dårlig. Skift ut pæren. Hvis lyset ikke lyser innsiden av test lys, sjekk bakken ledninger festet til lyskilden.
6

finne eventuelle jordledning som er festet til lyskilden. Bakken ledning vil vanligvis være farget sort eller hvitt, og det vil være festet til en metalloverflate på traktoren. Bakken ledning vil vanligvis være festet til metall-overflaten ved en liten bolt, mutter eller skrue. Før du fjerner jordledningen, inspisere grunnstøting overflaten for noen korrosjon eller rust. Korrosjon eller rust kan hindre at jordledningen fra god kontakt og hindre lys fra arbeidslivet.
7

Løsne og fjern bolten eller mutteren som fester jordledning til metalloverflaten. Kontroller endene på jordledningen for skader, rust eller rust. Bruk en stålbørste til å rense bort noe rust eller korrosjon fra metalloverflaten og jordledningen. Jordledningen må ha en ren metalloverflate for å være i stand til å foreta riktig grunn for lyskilden. Hvis bakken ledningen er skadd, må jordledningen med en ny ledning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68056.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer