Slik feilsøker en 1992 325I BMW Transmission

Overføring på 1992 325I BMW overfører kraft fra motoren til drivhjulene. De fleste overføring problemer på 325 resultat av kronisk lave væskenivåer. Hvis sendingen har feilet eller er noe som gir deg problemer, bør du ta det med til en mekaniker trent i å arbeide på BMW-sendinger, eller til en BMW-forhandler. Men før du tar det inn til service, gjøre noen enkel feilsøking for å være sikker på at problemet er i overføringen. Instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i ca 15 minutter.
2

Åpne panseret og trekk bøyd håndtak på baksiden av motoren hele veien ut. Dette er overføring peilepinnen.
3

Undersøk væske. Det bør være rødfarget. Hvis det er rødbrun, eller lukter brent, så du må ha overføring væske endret og overføring sjekket for eventuelle indre skader.
4

Sjekk væskenivået. Undersøke enden av peilepinnen. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen. Hvis det ikke er det, må du legge til mer overføring væske før væskenivået er tilstrekkelig.
5

Sett bilen i gir. Hvis det sliper eller er vanskelig å gå i gir, må du ha overføring til service. Sliping tannhjul kan indikere chipped tenner på girene. Men det er mer sannsynlig at de synchronizers er skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64972.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer