Slik feilsøker en overføring i en 2001 Chevy Blazer

The 2001 Chevrolet Blazer kom utstyrt med 4L60E girkasse, som er en variant av 700R4 modell som gikk forut for den. Denne girkassen er en elektronisk styrt, fire-giret med en oljekjøler innebygd i fronten radiator. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan feilsøke overføring i ca 30 minutter. Du trenger
lofri klut
Dextron 3 girolje
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for lekkasjer ved å krabbe under lastebilen og inspisere overføringen. Plasseringen av lekkasjen er viktig, så tørk vekk eventuelt lekker væske og vente på at lekkasjen til å returnere. Fluid kan lekke ut fra den fremre og dryppe ned eller tilbake på grunn av kreftene fra kjøring. Hvis lekkasjen kommer fra bretten rundt overføring pan, deretter pannen pakningen kan være feil. Hvis lekkasjen kommer fra fronten av enheten der den møter motoren, er den viktigste fronten segl skadet.
2

Sjekk tilstanden til væsken fra peilepinnen, som ligger bak motorolje filler hals på baksiden av motoren. Fluidet bør være en rød farge og gjennomskinnelig. Brun eller sort olje er en klar indikator internoverføring skade. Den må ha en søt lukt, ikke en brent røykfylt lukt. Oljen er nøkkelen til kjøling enheten, hvis denne væsken er brent opp og mørke, så varmen ikke vil forsvinne og indre deler som torque converter kan bli skadet ganske lett
3 Sjekk væskenivået på peilepinnen mens bilen kjører. Sveiv lastebil opp og la den i parken mens du trekker opp peilepinnen og inspisere der væsken merket er på tuppen av pinnen. Lavt nivå fra lekkasjer, kan forårsake overføring til å forskyve seg tregt, eller ikke i det hele tatt, da fluidet i trykksatte kanaler fra senderen på senker utover funksjonalitet. Toppe av væsken ved å helle den inn peilepinnen rør med en trakt, og kjøre trucken for flere miles. Hvis de lekker ut igjen, og det er ingen lekkasje, så momentomformer eller indre skader kan "spise" av væske eller brenne den opp raskt. I dette tilfellet, kan overføring faktisk bli en fare for resten av lastebilen og bør kontrolleres av en butikk umiddelbart.
4

Sjekk feilkoder fra datamaskinen ved å koble en skanning verktøyet til terminalen under sjåførens spark panel. De fleste auto deler butikker vil sjekke disse kodene gratis, og en kode kan ha dukket opp som vil gi en indikasjon på problemet.
5

Kontroller elektriske koblinger til de øvre elektriske vakuum brytere på 4L60E girkasse ved å følge deres ledninger og sjekke for å sikre ledningen pluggene sitter. Denne nyere girkasse bruker sensor innspill fra motoren til å skifte gir, i motsetning til 700R4 før det. Uten disse sensorene på plass og funksjonelle, vil overføringen har problemer med giring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64216.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer