Mercury Grand Marquis Dynamo Feilsøking

The Mercury Grand Marquis er en tung, full størrelse, V-8 sedan med plass til seks passasjerer. Selv om Marquis mangler mange av funksjonene i moderne luksusbiler, for eksempel en førsteklasses lyd pakke og navigasjonsverktøy, det kommer som standard med et skinn interiør, 17-tommers lettmetallfelger og en automatisk dimming bakspeilet. Når dynamoen i Marquis din begynner å svekke eller opplever problemer, vil du merke en mangel på makt og vanskelig spy som det er dynamoen jobb å forsyne batteriet med lading strøm. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Test dynamoen med et voltmeter. Klem voltmeter er positive ledningen til den positive batteriet innlegget og voltmeter er negative ledningen til den negative batteriet innlegget. Den positive og negativer er fargekodet for enkel identifisering: det positive er røde, og negativer er svarte
2

Start motoren og sjekk avlesningen på voltmeter.. En dynamo som produserer den rette mengde energi vil vise en avlesning på mellom 13,6 og 14,3 volt. Hvis spenningen er lavere, det krever ytterligere testing på en auto deler butikken.
3

Inspiser dynamo for tegn på aldring og slitasje, for eksempel korrosjon eller skader.

4

Kontroller tilkoblingene batterikablene til batteripolene. Kontroller at tilkoblingene er sikre og at det ikke er etsende oppbygging. Selv en sunn dynamo vil slites raskt ned prøver å levere strøm gjennom defekte forbindelser.
5

Lytt til generatoren mens motoren er i gang. En bråkete dynamo kan tyde på en løs eller bøyd trinse, kortsluttet dioder eller dårlige aksellagringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65692.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer