Hvordan diagnostisere motorproblemer på en 2000 Mercury Sable

Motor problemer på 2000 Mercury Sable kan være forårsaket av en rekke problemer. Mens noen problemer er elektriske av natur, andre problemer er et resultat av en mekanisk feil. Store motorproblemer vil utløse "check-engine" lampen lyser. Dette vil noen ganger bety et alvorlig problem med hvilken som helst av sensorene på motoren eller eksossystemet. De fleste erstatning sensorer, pakninger og ventiler kan kjøpes fra en auto-deler butikken. Men før du erstatte noe, feilsøke problemet. Du trenger
OBD (ombord diagnostisk) scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og åpne panseret. Kontroller for enhver damp som kommer fra motoren eller blir utvist ut av eksos. Enhver hvit damp indikerer en head-pakning svikt. Toppakning må skiftes.
2

Se etter svart røyk som kommer ut av eksosrøret. Dette indikerer at motoren går rikt. Hvis det er en sterk drivstoff lukt som følger med denne svart røyk, vil det bekrefte en fet drivstoffblanding. Dette problemet må fikses av en profesjonell mekaniker.
3

Sjekk om det banket, vibrasjon, eller andre rare lyder som kommer fra motoren. En visuell inspeksjon vil normalt bekrefte hva problemet er. Pass på å sjekke motorfester på hver side av Sable motor. Gummibøssingene slutt slites ut over tid og festene må byttes. Når festene er sviktende, vil motoren vibrere overdrevet og vil høres ut som en metallisk clanking.
4

Finn OBD tilgang port inne i kabinen og slå av motoren. Tilgangen porten er en kontakt som ligger til venstre for hovedsikring panel i førersiden fotbrønnen.
5

Plugg OBD scan verktøyet inn i tilgang port og slå på tenningen, men ikke start motoren. Deretter slår du på OBD Scan Tool.
6

Vent til OBD scan verktøy for å hente feilkoder fra onboard diagnostiske datamaskinen. Displayet på skanningen verktøyet bør lese "OK" når verktøyet har kodene.
7

tilgang til de lagrede koder på skanningen verktøyet ved å trykke på "Menu" og velg deretter "Lagret koder "fra menyen alternativer. Bruk Mercury tjeneste for å oversette de feilkoder for å finne ut hva problemet er (eller se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65128.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer