Hva kan drivstoff Flom av en motor Årsak ?

Bil motorer må ha en passende mengde luft og drivstoff til å kjøre . En motor overfylt med for mye drivstoff vil ikke starte normalt . Biler med forgasser motorer ofte flom med drivstoff , men det kan også oppstå på biler med bensininnsprøytning . Symptomer

En motor oversvømmet med drivstoff vil føre til at kjøretøyet til å lukte av gass . Motoren komme , men ikke start, og kan frese . Svart røyk kan komme ut av eksosrøret når bilen startes .
Årsaker

En årsak til drivstoff flom er å pumpe gassen pedal når du starter motoren . Pumping pedalen skaper overflødig gass i motoren som kan suge tennplugger. Våte tennplugger kan ikke generere tilstrekkelig spenning for å danne en gnist , som hindrer antennelse. En annen årsak er skitne drivstoff sprøytebrukere , siden de kan forbli åpen og la for mye drivstoff inn i motoren .
Solutions

La bilen til å sitte 15 til 20 minutter hvor dekslet åpnes, slik at det overskytende brensel til å fordampe. Deretter kan du prøve å starte bilen igjen og ikke pumpe gassen pedal . Fjerne tennpluggene vil tillate dem å tørke raskere . Utfør regelmessig vedlikehold av kjøretøy på drivstoffsystemet for å holde den ren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65972.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer