2005 Amanti KIA Light problemer

Det er ingen rapporterte minnes på 2005 Kia Amanti, men produsenten har publisert fjorten teknisk service bulletiner (TSB) på Amanti, ifølge Edmunds. Tre av TSBs bekymring belysning problemer noen Amanti eiere har opplevd med 2005 Kia. Frontlys Problemer

lyspærer på 2005 Kia Amanti har blitt funnet å tidlig blåse ut, hindrer en eller begge frontlyktene fra opplysende. Disse lyspærer blåser på grunn av en feil på glasset på pærene. Denne feilen kan være fra fingeravtrykk eller annet rusk igjen på glasset under installasjonen. Den eneste måten å unngå dette belysning problemet oppstår er å sikre at ingen rusk eller fingeravtrykk er på pærene under installasjon av ny pære.
Brake Light problemer

bremselysene på noen 2005 Kia Amantis jobber bare midlertidig på grunn av et ledningsnett defekt. Ledningsnettet er ikke blitt skrudd ordentlig inn i bremselysene og fører til at bremselysene å arbeide midlertidig eller slag. Tilgang til ledningsnettet er oppnådd gjennom stammen av Amanti. Kia eier bør sjekke ledningsnettet for å sikre den sitter inn bremsen lett montering.

Dashboard Light problemer

Noen 2005 Kia Amantis har problemer med instrumentbord lys kommer ut og hindre føreren i å se målere i dårlig lys. Ingen spesiell grunn er kjent for dette dashboard belysning problem. I noen tilfeller har en sikring blitt funnet å forårsake problemet, så vel som en blåst pære og løs ledning, men ingen av disse defekter er utbredt. Hvis dette problemet oppstår, bør Amanti eier ta bilen inn til forhandleren for å få til reparasjon fordi problemet kan utvikle for en rekke ulike årsaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65941.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer