Om OBD II Automotive Scan Verktøy Motor analysatorer

The on-board diagnose (OBD) system er en utvekst av innsatsen for å begrense skadelige utslipp fra biler. Produsenter vedtatt avanserte elektroniske sensorer for å overvåke motorens effektivitet, banet vei for OBD overvåking av en rekke automatisk måleparametre. Skanneverktøyene lese signalene som kommer fra de OBD sensorer. Bakgrunn

Etter en innledende periode der bilprodusenter brukt individuelle diagnostiske systemer, dukket en enhetlig standard i regi av Society of Automobile Engineers (SAE). OBD-II representerer andre generasjon av disse universelle standarder, mandat av Kongressen for alle biler produsert i 1996 og senere.
Funksjon

Selv motorytelse og utslipp kontroll forbli det sentrale fokus for OBD-systemet, har det utvidet til å omfatte andre indikasjoner på bilens ytelse. Når OBD datamaskinen registrerer en feil i en av de overvåkede komponenter, resulterer det som regel i Check Engine lys visning på bilens dashbord. Mekanikere bruker OBD scan verktøy for å identifisere problemområder gjennom målinger tatt av ulike OBD sensorer plassert i hele bilen og til å overvåke ytelsen av kjøretøyet.
Typer
< p> OBD skanneverktøyene spenner fra enkle, håndholdte modeller til dyre, konsoll størrelse skannere for profesjonelle teknikere. En bileier interessert i å utføre sitt eget vedlikehold kan koble en skanning verktøy til sin bil er dataport, vanligvis plassert til venstre for rattstammen, for å få en diagnostisk kode. Oversettelser av kodene er allment tilgjengelig på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67022.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer