Hvordan lese Honda påhengsmotor feilkoder

The feilkode systemet i en bil gjør at bileieren eller mekaniker til å feilsøke og diagnostisere hva som er galt med bilen. Det finnes to metoder for å skaffe og lese bilens feilkoder, avhengig av verktøyet du har, og det året bilen ble produsert. Biler produsert etter 1996 kan bruke enten en OBD II Scan Tool for å få en OBDII-kode eller et SCS service Connector Tool for å få MIL-koden, mens biler produsert før 1996 bare har SCS Tjenesten Connector Tool alternativet. Når kodene er oppnådd, men å lese og forstå Honda feilkoder er en enkel oppgave. Du trenger
OBD II Scan Tool
SCS Tjenesten Connector Tool
Computer
Vis mer Instruksjoner
Innhenting av Codes Med en OBD II Scan Tool
1

Installer OBD II Scan Tool programvare på datamaskinen. Hver programvare og skanning verktøyet er forskjellig, så følg instruksjonene som fulgte med ditt spesifikke produkt. Start programmet når det er ferdig installert.
2

Finn bilens 16-pinners datalink kontakt. For de fleste Honda biler, er DLC ligger under hanskerommet, men noen biler har DLC plassert under førersiden av instrumentpanelet, under passasjersiden av instrumentpanelet, eller på, rundt eller i det i midten. Se dokumentasjonen som fulgte med bilen din for sine spesifikke DLC plassering.
3

Koble den 16-pinners kontakten på OBD II Scan Tool til bilens DLC-port. Koble den andre enden av skanningen verktøy til en av USB-portene på datamaskinen. Vri tenningen til "On" posisjon.
4

Klikk på "Scan" eller "Motta Codes"-knappen på Scan Tool programvarens grensesnitt. Den nøyaktige metoden for å søke etter feilkoder kan variere mellom ulike programmer, så du se dokumentasjonen som fulgte med produktet for spesifikke detaljer. Skriv ned OBDII feilkode som vises på dataskjermen for fremtidig referanse. Et eksempel feilkode er "P0560".
Innhenting Koder med SCS service Connector Tool
5

Finn bilens to-pin SCS sjekke kontakten. For mange Honda biler, er denne kontakten plassert under passasjersiden av dashbordet. Andre kjøretøyer, men kan ha sine kontakter ligger på, rundt eller inne i midtkonsollen, under høyre eller venstre side av instrumentpanelet eller under hanskerommet. Se bilens dokumentasjon for sin nøyaktige posisjon.
6

Koble SCS Tjenesten Connector Tool til SCS sjekk kontakten og vri tenningen til "On" posisjon.
7 < p> Følg med på blinker som vises av check engine lyset for å få riktig MIL feilkode. Lange blink betegne titalls, mens korte blink betegne seg. For eksempel vil en flash kode som består av tre lange blink, etterfulgt av fire korte blink betegne den MIL-koden "34". Skriv inn koden ned for fremtidig referanse
Lese Codes
8

Åpne datamaskinens nettleser og gå til. "Trouble Codes: Honda Feilkode List" side i Resources i denne artikkelen.
9

Finn OBDII eller MIL feilkoden du fikk i enten § 1 og § 2 på listen over feilkoder.
10

Match feilkoden med tilhørende feil. For begge eksemplene, OBDII code "P0560", og MIL-koden "34", tilsvarende feil er "Powertrain Control Module (PCM) Backup Spenning Circuit Low Voltage."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67622.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer