Hvordan endre Termostat på en '91 Ford Ranger

Din 1991 Ford Ranger har vært en arbeidshest i mange år, og du har lyst til å se hvor mange flere miles og år du kan få ut av det før du kjøper en ny lastebil. Kontroll av olje, rotere dekkene og gjør at du bruker premium gass er nyttige tiltak - men hvis det par-dollar termostat slutter å virke, kan alt arbeidet gå ned i avløpet. En dårlig termostat kan føre til en skjev motorblokk og noen få tusen dollar i reparasjon regninger. Tilsett litt forsikring til Ranger ditt: Erstatt utslitte termostat. Du trenger
Flat-skrutrekker
10 mm fastnøkkel
Bomull håndkle
Barberblad
RTV pakning maker
1991 Ford Ranger termostat
Vis flere instruksjoner
en

Trace radiatoren slange som strekker seg fra toppen av radiatoren til inntaksmanifold på toppen av motoren. Metallkabinettet at slangen kobles til på inntaket manifold kalles termostathuset. Fjern radiator slangen fra termostathuset ved å løsne slangen holdeklipsen av radiatoren slange med en flat skrutrekker. Trekk slangen av boliger, og løft det opp for å tømme radiator væske tilbake i radiatoren.
2

Fjern de to boltene som holder termostathuset på inntak manifold av Ford Ranger, ved hjelp en 10 mm fastnøkkel. Hold boltene, du vil bruke dem. Trekk termostathuset av inntak manifold.
3

Trekk den gamle termostaten ut av inntak og kast den. Du vil ikke bruke det igjen.
4

Skrap den gamle termostaten pakningen av bunnen av termostathuset og av inntak manifold, med et barberblad. Plugge hullet etterlatt av termostaten, ved hjelp av et håndkle. Dette vil unngå å få noen av pakningen inn i motoren.
5

Plasser en perle av RTV silikon på bunnen av termostathuset og la 20 minutter for silikon til firmaet opp.

6

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold. Det sitter på en maskinert leppe like under nivået for radiator væske i hullet.
7

Bolt termostathuset tilbake på inntak av Ranger, og sikre radiator slangen tilbake på boliger med opprinnelige holdeklipsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64910.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer