Hvordan slå av Check Engine Light på en 1997 Nissan Altima

The check engine lys i 1997 Nissan Altima advarer føreren av et problem med bilen sin. Lyset kan komme i flere forskjellige grunner. Bilen vil ikke passere motorkjøretøy inspeksjon dersom check engine lampen lyser når du ta det med til inspeksjon stasjon. Selv om mange sjåfører ignorere lyset før noe alvorlig skjer, bør du slå av check engine lyset i bilen. Du trenger
Auto Scan Tool
Notebook og penn
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe eller leie en auto scan verktøy fra din lokale auto butikken. Ulike typer auto scan verktøy finnes, noen har flere funksjoner, mens andre er bare-bones modeller. Generelt, jo færre funksjoner, jo lavere pris
2

Park Nissan Altima på en jevn overflate, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen.
3

Åpne førersiden dør og finn OBD II kontakten under dashbordet og til venstre for rattet. OBD II kontakten er av plast og har flere hull i den.
4

Plugg ledningen til automatisk skanning verktøyet inn i ODB II kontakt. Ikke prøv å tvinge støpselet i kontakten, fordi du kan bryte pinnene på pluggen hvis du presse for hardt.
5

Vri tenningen til "On" posisjon, men gjøre Ikke start bilen.
6

Slå på auto scan verktøy og inn informasjon om bilen som bedt om av skanneren.
7

utføre en skanning av bilen . En liste over koder vil vises på skjermen. Instruksjonene for å utføre en skanning er forskjellig for hver auto scan verktøy. Noen modeller har en dedikert knapp for skanning, ofte med tittelen "Scan", mens andre bruker et skjermtastatur menysystem. Se i bruksanvisningen som fulgte med auto scan verktøy for mer informasjon.
8

Skriv ned alle kodene gitt av automatisk skanning verktøyet. Kodene er en kombinasjon av bokstaver og tall som gir informasjon om problemene med bilen din.
9

Vri tenningen til "Off" posisjon og trekk auto scan verktøy pluggen ut av OBD II-kontakt.
10

Forskning betydningen av kodene på internett. Du vil finne en link til et nettsted som gir informasjon om ODB II koder i Resources.
11

Utføre reparasjoner på Nissan Altima som angitt av kodene eller ha bilen reparert av en mekaniker til slå av check engine lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64911.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer