Hvordan åpne panseret på en Buick med et dødt batteri

Hvis batteriet i din Buick kjøretøyet er død, må du åpne panseret. Dette gir deg tilgang til batteriet, noe som gjør det mulig å erstatte den, eller hoppe starte det å komme tilbake på veien. Noen biler, som for eksempel Porsche 911, kommer med elektroniske hette utgivelser, noe som gjør ting vanskelig når batteriet er dødt. Alle Buick biler, men har mekaniske hette utgivelser. Dette gjør du åpner panseret når batteriet er dødt en enkel oppgave. Du trenger:
Bilnøklene
Vis flere instruksjoner
en

Åpne din Buick sjåføren side døren og ta plass. Dersom døren er låst, må du låse den opp med nøkkelen, snarere enn keyless-entry fjernkontroll. Fjernkontrollen fungerer ikke når batteriet er dødt.
2

Inspiser området rundt parkeringsplassen-bremsepedalen for å finne panseret utgivelsen. Hetten utgivelsen er plassert på venstre side av sjåføren side fotbrønnen. Den er merket med et ikon av en bil med et åpent hette.
3

Trekk panseret-release spaken helt. Du skal høre en lyd. Dette er lyden av din hette opplåsing og delvis åpning. Trinn ut av Buick og gå til forsiden, nær sentrum av panseret.
4

Look mellom panseret og grillen. Mellom åpningen, vil du se en ekstra spak. Denne spaken er umerket. Skyv spaken til høyre for å fullt løsne panseret låsen. Mens du holder spaken til høyre, ta tak i kanten av panseret og løft den rett opp.
5

Prop panseret med støtte stang hvis det er nødvendig. Noen Buick modeller har automatisk hette struts. Disse struts støtte hetten når den er hevet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65086.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer