Differential Problemer på Nissan Titan

Et søk i databasen av offisielle Nissan minnes siden Titan ble innført i 2004 viser ingen minnes for saker knyttet til Titan differensial. Et søk på forbrukernes klager forteller en annen historie. Lekk Axle Seals

Aksler inneholder et segl på det punktet der akselen går ut av akselen foringsrør for å koble til navet på hjulet. Hensikten er å holde fettet inne i fett-pakket huset, hvilken også holder differensial. Mange klager har blitt logget angående akseltetninger på Nissan Titan, ifølge Lemon Law Krav.
Ikke en del av regelmessig vedlikehold

Axle sel er fabrikkmontert. De er ikke med på noe planlagt vedlikehold sjekk. Av denne grunn er lekk akseltetninger vanligvis ikke oppdages før noe stort har gått galt.
Diagnose
p Hvis en Titan har en lekker akseltetning, den baksiden av hjulet ved siden av forseglingen vil være belagt med en fet substans.
Remedy

akseltetninger kan erstattes hvis problemet er fanget tidlig. Uheldigvis, på grunn av plasseringen av kilden til problemet, fanger det er tidlig sjelden lykke. I de fleste tilfeller den første anelse sjåføren har at noe er galt er en lukt eller støy. Lukten er forårsaket av differensial varmes opp på grunn av friksjon. Støy er de tørre tannhjul på differensialhuset glir på hverandre. Hvis problemet har kommet til der differensial er konstituert opp, er det eneste rette å ha aksel, differensial og alt erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66926.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer